fbpx
vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis cadeauverpakking per product mogelijk niet goed, geld terug - we gaan voor blije klanten gratis verzenden al vanaf € 35,- ook achteraf betalen mogelijk

Ja! Ik wil graag Miraculeus Nieuws ontvangen:

Algemene voorwaarden

Wij werken graag aan het verbeteren van ons merk, Miracles by Stella. Wij vinden namelijk dat ‘alles altijd beter kan’, groei is heel belangrijk voor ons. En als alles beter kan, kunnen dus ook de algemene voorwaarden beter. Beter, leuker én liefdevoller. We stellen aan je voor: de meest liefdevolle algemene voorwaarden van Nederland. Echt. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar artikel 6.

We zien deze algemene voorwaarden als een natuurlijk onderdeel van ons doorlopend streven naar verbetering maar ook als een spannend experiment.

We presenteren je onze liefdevolle algemene voorwaarden!

Miracles by Stella: puur natuurlijke & vegan verzorging

Algemene voorwaarden … dat zijn toch die regeltjes die niemand leest? Inderdaad, meestal wel, maar in dit geval is het anders. Van deze algemene voorwaarden word je nu eens wel BLIJ! Je proeft onze liefde als het goed is.

Alle voorwaarden zijn gebaseerd op onze uitgangspunten en onze houding (zie artikel 1.) Onze voorwaarden zijn vóór jou geschreven en niet om tégen jou gebruikt te worden. Waarom? Omdat we geloven in wat we doen, we geloven in onze service, in ons advies én we geloven in onze Miracles.

1. De uitgangspunten van Miracles by Stella

– Klant? Zonder jou bestonden we niet, dus we dragen jou op handen!
– Ons streven? Wij: elke dag een beetje beter! Jij: blij!
– Service? Ja en graag zo persoonlijk & liefdevol mogelijk

Naast ons streven om elke dag beter te worden, streven we dus naar 100% tevredenheid ofwel dat jij BLIJ wordt van onze service én onze producten. Bij zo’n streven hoort een bepaalde houding: de ‘Wij-houden-van-onze-klanten-houding’

2. Wie is Miracles by Stella

1. Adres
Deze algemene voorwaarden horen bij Miracles by Stella. Wij zijn een nieuw puur natuur & vegan cosmetica-merk, we hebben onze eigen webshop en we werken samen met diverse partijen om de on- en offline winkels/salons/wellness-centra die bij onze waarden passen van voorraad te voorzien. We hebben geen bezoekadres, omdat we geen eigen pand hebben. Oh en wij zijn Judith Webber & Celesta Handstede-Kessels. Ons vestigingsadres is:

Miracles by Stella
Sandwijk 36
1035 LC Amsterdam

2. De Miracles by Stella nummertjes
KVK: 71163352
BTW nummer:NL858604759B01
IBAN:  NL77KNAB0257208763

3. Contact
Heb je vragen, wil je een tip geven of is er een andere reden waarom je contact met ons wil hebben, dat kan! We vinden het leuk als je belt of mailt.

Stuur een e-mail naar info@miraclesbystella.com en we zullen uiterlijk binnen twee werkdagen reageren. Liever bellen? Kan ook. Judiths telefoonnummer is 06-41369238. We zijn ook te bereiken via de bekende social mediakanalen. Op onze CONTACTPAGINA staan alle contact mogelijkheden op een rijtje.

3. Wanneer zijn deze voorwaarden van toepassing?

1. Consumenten
Deze algemene voorwaarden zijn alleen van toepassing wanneer een consument iets bij ons koopt of met ons een overeenkomst sluit. Een consument is een particulier, dus niet een bedrijf.

Voor niet-consumenten, zoals eenmanszaken en rechtspersonen die ‘handelen in beroep of bedrijf’ hebben we andere algemene voorwaarden. Ben je een bedrijf, dan kun je de leveringsvoorwaarden opvragen door een e-mail te sturen naar info@miraclesbystella.com

2. Aanbod en Koop
Deze voorwaarden zijn van toepassing wanneer wij jou een mooi aanbod doen, wanneer je iets bij ons koopt. Je koopt iets of plaatst een bestelling bij ons wanneer je op de knop drukt (waarmee je iets bestelt of koopt). Wij doen ons best om deze Algemene Voorwaarden onder je aandacht te brengen. Zo staan ze onderaan elke pagina onder de link: ‘Algemene voorwaarden’ en vragen we je tijdens het bestelproces om akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

4. De overeenkomst

1. Veilig kopen
Als je iets koopt bij Miracles by Stella dan doe je dat in een veilige web-omgeving. Onderaan deze Algemene Voorwaarden gaan we daar wat dieper op in.

2. Bevestigen
Zodra je een bestelling bij ons hebt geplaatst ontvang je per mail een bevestiging. Op deze bevestiging staat alle benodigde informatie. De meeste informatie vind je ook op onze site. We vragen je om deze (digitale) bon goed te bewaren.

3. Verzenden
Als je vóór 16.00 uur bestelt, dan wordt je bestelling (binnen Nederland) diezelfde dag nog prachtig ingepakt & verzonden en heb je de volgende dag jouw Miracles in huis. Onze verzendkosten zijn standaard binnen Nederland € 5,95 voor bestellingen onder de € 35,-. Voor andere landen geldt een toeslag. Zodra een bestelling de deur uit gaat ontvang je een mail met daarin een Track & Trace code zodat je zelf jouw bestelling kunt volgen.

4. E-mails niet ontvangen 
Heb je een mail niet ontvangen neem dan even contact met ons op zodat we het recht kunnen zetten. Tip: kijk ook even in je ‘spambox’.

5. Betalen

Betalen kan bij Miracles by Stella via iDeal, via creditcard, via Paypal en via ApplePay. Nadat je de bestelling bij ons hebt geplaatst kun je in bestelstap 3 kiezen voor hoe je wil betalen. Je komt vervolgens terecht in de beveiligde internetbankieren-omgeving van jouw bank/Paypal/creditcard en kunt vervolgens op de voor jou bekende manier betalen.

Sinds kort bieden we je ook achteraf betalen aan via Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we je de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen

Je vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Je persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

6. Retourneren/terugsturen

De wet noemt het ‘recht van ontbinding’, maar wij noemen het gewoon terugsturen of retourneren. Heb je een product ontvangen, maar heb je spijt of is het niet wat je er van verwacht had, dan mag je het retourneren. Eerlijk gezegd hebben we dat echter liever niet, omdat dat weer verpakking en handeling kost. Dat past niet bij onze duurzaamheids-gedachte. Daar hebben we een andere oplossing voor.

Samenvatting
Bij Miracles by Stella gaan we voor blije klanten. Ben je niet blij, dan dien je een klacht in en dan krijg je je geld terug. Ook mag je een product altijd retourneren als ze je niet bevalt. We storten dan je geld gewoon retour. Voor het terugzenden betaal je wel de gebruikelijke verzendkosten. We zijn nog niet zo groot en financieel draagkrachtig dat we dit voor jou kunnen dragen. Wel doen we er van alles aan om je van te voren goed te informeren, zodat je weet wat je koopt, hierdoor heb je – als het goed is – niets te retourneren. We hebben het liefst blije klanten!

1. Niet goed – geld terug!
Ja, dat lees je goed. Bij Miracles by Stella, kun je – als een product je echt niet bevalt – een klacht indienen en dan geven we je je geld terug. Niet goed – geld terug dus.

2. Binnen 30 dagen retourneren
Binnen 30 dagen mag je sowieso alles retourneren. Of je het product al gebruikt hebt, of niet.

3. Reden van retourneren
Wij horen wel graag waarom je iets wilt terugsturen, wie weet is het iets wat we kunnen meenemen voor de toekomst of waar we wat van kunnen leren. Dan is het terugsturen niet voor niets.

4. Hoe kun je iets terugsturen?
Als je iets wilt terugsturen is de snelste manier om ons even een mailtje te sturen met daarin het bestelnummer, je achternaam, het product dat je zou willen retourneren en de reden van retournering. Wij leggen vervolgens uit hoe je het product terug kunt sturen. We zullen het je zo makkelijk mogelijk maken.

5. Terugsturen
Zorg ervoor dat je het product in een geschikte verpakking terugstuurt, zodat het onderweg niet stuk kan gaan. Bijvoorbeeld in de verpakking waarin wij het ook naar jou toe hebben gestuurd. Stuur de producten compleet terug. Heb je vragen over de verzending en hoe je dit het beste aan kunt pakken, neem gerust CONTACT met ons op en we loodsen je er doorheen.

6. Kosten voor het terugzenden
Daar kunnen we kort over zijn: die zijn voor jouw rekening, mits het om een klacht gaat. Als je écht niet tevreden bent én je het product om een of andere reden toch terug wil sturen, dragen wij de kosten. Sterker nog: dan krijg je een nieuw product van ons. Logisch vinden wij. Want we gaan voor klanten die van onze producten houden.

7. Geld terug
Zodra de producten bij ons retour zijn, danwel na het ontvangen van je klacht, storten wij binnen 10 werkdagen je geld op je rekening terug. We storten de volgende bedragen terug: a) de kosten van de producten die retour zijn gekomen of waar de klacht over gaat en  b) de verzendkosten héén, MITS je alle producten van de betreffende bestelling hebt teruggestuurd of een klacht hebt ingediend over alle ontvangen producten.

8. Misbruik
We hebben vertrouwen in mensen en dus ook in onze klanten. Het is niet erg om spijt te hebben van een aankoop, een product kan tegenvallen. We maken je graag blij en zijn daarom heel soepel. Natuurlijk gaan we er dan ook vanuit dat jij ons vertrouwen niet beschaamt. We behouden ons het recht voor om klanten in de toekomst te weigeren mochten we het idee hebben gekregen dat iemand misbruik van onze souplesse maakt. Vertrouwen werkt tenslotte twee kanten op.

7. Levering

1. Kosten
Verzend- en verpakkingskosten zijn al bij de totaalprijs inbegrepen. Ze staan duidelijk vermeld in onze webshop.

Wij verzenden onze pakketten in Nederland altijd voor € 5,95 als de bestelling onder de € 35,- is. Naar andere landen rekenen we een toeslag. Voor je afrekent krijg je altijd te zien wat de verzendkosten zijn.

2. Milieuvriendelijke verpakking
We rekenen geen verpakkingskosten. We versturen de producten graag in gerecyclede verpakkingen, omdat dit beter is voor het milieu. Het kan zijn dat je aan de doos kunt zien dat het hergebruikt is. Ook het groene vulmateriaal is milieuvriendelijk. Het is van maïs gemaakt en is biologisch afbreekbaar. Je mag het daarom bij het GFT afval doen. De schuimpjes lossen zelfs op in water. Soms hergebruiken we deze schuimpjes, wanneer dat kan. Miracles by Stella verkoopt niet alleen puur natuur & vegan producten, maar verzendt ze ook graag op de meest milieuvriendelijke manier.

3. Cadeautje!
Bestel je bij ons voor iemand anders een cadeau? Laat je Miracles inpakken als prachtig geschenk, dit regel je eenvoudig in onze webshop, normaal voor € 1,99 per verpakking, nu zelfs gratis. Je kunt dit cadeautje zelfs rechtstreeks naar de ontvanger sturen, hoe makkelijk is dat?

4. Verzenddatum
We versturen elke werkdag bestellingen. Zaterdag verzenden we dus niet. Heb je jouw bestelling voor 16:00 uur geplaatst, dan gaat het dezelfde dag nog op de post. In het uitzonderlijke geval dat we niet diezelfde of de volgende dag het product kunnen verzenden, krijg je van ons bericht per telefoon of e-mail met de nieuwe verzenddatum. Wil je in de tussentijd annuleren? Dat mag altijd! Je krijgt van ons het reeds betaalde bedrag gewoon teruggestort.

5. Ontvangst
Wanneer je het pakket ontvangt is afhankelijk van onze verzendmaatschappij. Meestal is dat de volgende dag. Je ontvangt van ons na verzending zo snel als mogelijk een track & trace code, zodat je zelf het pakket kunt volgen en kunt zien wanneer het bij jou bezorgd zal worden. Meestal is de post er in 1 dag nadat we het verzonden hebben, maar bedenk dat PostNL op zondag niet bezorgt.

6. Beschadigd of nooit aangekomen?
Heb je het product beschadigd ontvangen of is het pakket nooit bij jou aangekomen? Miracles by Stella lost het voor je op! Neem even CONTACT met ons op, zodat we je een passende oplossing kunnen bieden.

8. Garantie

Het spreekt voor zich dat je altijd recht hebt op een goed product. Is er toch iets mee aan de hand dan lossen wij het voor je op want bij ons mag je een product altijd retourneren en bij een klacht krijg je je geld terug. Zie ook artikel 6.

Expliciet vermelden …
Voldoet een product toch niet aan de redelijke verwachtingen die je van het product mocht hebben? Valt een product na drie keer gebruiken spontaan uit elkaar, werkt het product niet zoals zou moeten of gaat het eerder stuk dan je had mogen verwachten en was er dus eigenlijk altijd al iets mis met het product? Dan is het product ‘non-conform’. Dat noemen we ook wel wettelijke garantie. Wij zijn als verkoper verplicht om een passende oplossing te bieden, zoals het vervangen van het product. Maar ja, Miracles by Stella houdt van haar klanten, dus het is voor ons een overbodige regel. Toch waren we verplicht dit expliciet te melden. Bij deze hebben we dat gedaan.

9. Klachtenregeling

We doen er alles aan om het aankoopproces zo probleemloos mogelijk te laten verlopen, maar we kunnen helaas niet alles voorkomen. Heb je een klacht? We zouden het zeer op prijs stellen als je ons de kans geeft het op te lossen voor je.

Zo gaan we te werk:

–    Heb je een klacht, laat dit zo snel mogelijk aan ons weten. Omschrijf je probleem zo duidelijk mogelijk, zodat wij een goede oplossing kunnen vinden. Onze contactgegevens vind je HIER

–    Nadat we je klacht hebben ontvangen, gaan wij op zoek naar de beste oplossing. Binnen uiterlijk twee werkdagen krijg je antwoord van ons. Je hoort van ons welke oplossing we bedacht hebben of hoeveel tijd we nog nodig hebben om het probleem te verhelpen.

En tot slot nog iets over veiligheid …

Hoe veilig is MiraclesbyStella.com?

Het korte antwoord: héél veilig. Het (iets) langere antwoord: Miracles by Stella vindt veiligheid zeer belangrijk om het simpele feit dat wij persoonlijk ook alleen maar kopen bij webwinkels die hun veiligheid goed op orde hebben. Daarom hebben we de gehele Miracles by Stella-site beveiligd (inclusief de overdracht van jouw persoonlijke NAW (naam, adres, woonplaats) gegevens en de verbinding tussen de laatste stap van het winkelen en jouw iDEAL bankpagina) met een SSL certificaat.

SSL is een afkorting voor Secure Socket Layer. SSL is een technologie voor het maken van geëncrypteerde (versleutelde/beveiligde) verbindingen tussen een webserver en een (jouw) internetbrowser. Deze verbinding verzekert jou dat ALLE data tussen de webserver (MiraclesbyStella.com) en jouw browser geheim blijft voor kwaadwillende buitenstaanders en dus niet gestolen of onderschept kan worden. SSL is een standaard die door miljoenen, goed beveiligde, websites wordt gebruikt zodat jij met een rustig gevoel kan shoppen.

Zelf de beveiligde verbinding controleren:

Je kan zelf de beveiliging van de verbinding controleren door even de adresbalk in de browser te bekijken. Er staat: https://www.miraclesbystella.com. Deze letter ‘s’ staat voor secure, ofwel ‘veilig’ in het Engels. Bij de meeste browsers zie je dan ook een slotje in de adresbalk of links onderin het browserscherm. Dit is dezelfde ‘s’ die je ook ziet wanneer je inlogt bij je bank.

En verder …

Veiligheid gaat natuurlijk verder dan alleen maar een ‘s’ in de adresbalk van je browser. Veiligheid is ook bereikbaar zijn, weten met wie je te maken hebt en transparant zijn in alles. En dat zijn we. Onze telefoonnummers, de adresgegevens, de KvK, BTW en bankgegevens, onze foto’s én zelfs de uitgebreide ingrediënten-lijsten met uitleg staan gewoon op onze site.

Kortom, Miracles by Stella is héél liefdevol, soepel en transparant en daar zijn we trots op 🙂

#spreadthelove

Ontvang als eerste de nieuwtjes en kortingen als lezer van Miraculeus Nieuws

Volg Miracles by Stella op social media

 

Bel of mail gerust

Miracles by Stella BV
Judith Webber – 06-413 69 238

Of vul het contactformulier in