fbpx
vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis cadeauverpakking per product mogelijk niet goed, geld terug - we gaan voor blije klanten gratis verzenden al vanaf € 35,- ook achteraf betalen mogelijk

Ja! Ik wil graag Miraculeus Nieuws ontvangen:

FAQ

We begrijpen dat je met zo’n nieuw merk allerlei vragen hebt. We zijn graag volkomen transparant. Daarom hebben we op onze productpagina’s hebben we alle ingrediënten opgesomd met uitleg waar ze voor dienen. Er zit namelijk niets overbodigs in onze Miracles, alles wat er in zit werkt vóór je.

Naar de producten

Op deze pagina hebben we de meest voorkomende vragen en antwoorden gebundeld, voor jouw gemak. Mocht je toch nog een andere vraag hebben, surf dan even naar onze contactpagina om het ons rechtstreeks te vragen. We antwoorden je met liefde!

Wat bedoelen jullie met de term ‘natuurlijke huidverzorging’?

Natuurlijke huidverzorging bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Natuurlijke ingrediënten komen uit de natuur, wat betekent dat ze niet synthetisch gemaakt zijn in het laboratorium. De stof wordt dan kunstmatig geproduceerd en kan (!) dezelfde samenstelling hebben als een natuurlijke stof. Dit wil echter beslist niet zeggen dat het dezelfde waarde en kwaliteiten heeft. Er is veel verwarring over wat de term ‘natuurlijk’ nu eigenlijk inhoudt. Veel producten die ‘natuurlijk’ genoemd worden, bevatten synthetische conserveermiddelen of andere kunstmatige ingrediënten (bijvoorbeeld voor de smeerbaarheid) die in onze ogen onze gezondheid of het milieu kunnen schaden. Daarom werken wij met de keurmerken NCS vegan en ECOcontrol dat laat zien dat wij wél echt natuurlijke producten verkopen. Onze producent staat hier eveneens garant voor, zij werken enkel en alleen met natuurzuivere ingrediënten.

Waar worden de producten van Miracles by Stella gemaakt?

Onze producten worden geproduceerd door een producent die gespecialiseerd is in natuurlijke cosmetica, in Nederland. Wij vinden dit zelf heel belangrijk, zo hebben we korte lijnen met elkaar en weten we dat we handelen onder dezelfde wetgeving. Made in Holland dus… een puur Nederlands product.

Hoe zit het met de parfum en de conservering in de Miracles, is dit natuurlijk?

Jazeker, het parfum dat gebruikt wordt voor de Miracles is een mix van natuurlijke etherische oliën. Er worden dus geen synthetische geurstoffen gebruikt. En ja, ook alle gebruikte conserveringsmiddelen in de Miracles zijn 100% natuurlijk. Er zit een systeem in van natuurlijke conserveermiddelen, in de kleinst mogelijke hoeveelheid om te werken. We houden niet van iets overbodigs.

Zijn de Miracles vegan & diervriendelijk?

Jazeker, alle Miracles worden zonder dierproeven geproduceerd én zijn 100% vegan. Dit betekent dat de producten geen dierlijke elementen bevatten. Ook bevatten ze geen synthetische toevoegingen, zoals je bij veel andere vegan producten ziet. De basis van de lijn is aromatherapie en de kracht van kruiden, waar Celesta alles van af weet als gecertificeerd herborist.

Waar vind ik de ingrediënten van de Miracles in normaal leesbare termen?

Helaas moeten we op onze verpakkingen de termen in het Latijn vermelden en zijn ze te klein om verdere uitleg te geven. Hier, op onze website kun je, bij het onderdeel Miracles alle ingrediënten ook in normaal leesbaar Nederlands terugvinden. We willen namelijk graag volkomen transparant zijn en jou helpen je keuzes nog bewuster te maken.

Waarom is natuurlijke cosmetica duurder dan reguliere cosmetica?

Onze natuurcosmetica is gemaakt van zeer hoogwaardige kwaliteit pure & vegan ingrediënten, die extreem rijk zijn aan actieve werkstoffen waardoor de werking van deze producten veel krachtiger en effectiever is. Deze top-ingrediënten zijn echter heel kostbaar en bovendien worden deze kwaliteitsproducten op kleine schaal geproduceerd. Dit kwaliteitsverschil vind je dus terug in de prijs van een product.

Hoe lang is de houdbaarheid?

Ongeopend zijn de Miracles 36 maanden houdbaar, dankzij een systeem van natuurlijke conserveermiddelen. Geopend kun je gemiddeld genomen zo’n 4 tot 6 maanden met de gezichtscrèmes en de deodorant doen, afhankelijk van hoe zuinig je bent natuurlijk. De verpakkingen zorgen voor een optimale houdbaarheid en zuinigheid. Een duurzame keuze dus.

Hoeveel keer per dag gebruik ik de Miracles?

De Pluk de Dagcrème gebruik je het beste ‘s morgens na het reinigen van de huid, de Goede Nacht Crème in de avond, na het reinigen van de huid. De Frisse Dag Deodorant bij voorkeur 1 keer per dag, bij voorkeur in de ochtend om je de hele dag fris te voelen.

Hoeveel moet ik gebruiken voor een goede werking?

Onze producten zijn heel erg zuinig in het gebruik, daarom kun je er wel 4 tot 6 maanden mee doen. De verpakkingen werken hieraan mee, de airless dispensers zorgen ervoor dat je de crèmes tot de laatste druppel kunt gebruiken. En ook de deodorant stick stelt je in staat om de hele stick op te gebruiken. Van de Pluk de Dagcrème en de Goede Nacht Crème heb je slechts 1 pompje nodig voor een goede verzorging van je hele gezicht. Met de Frisse Dag Deodorant kun je met gemak toe met een paar lichte streken onder je oksel om je de hele dag fris te voelen. Meer opdoen heeft geen zin en laat alleen maar vlekken na in je kleding (omdat het niet in kan trekken). Die vlekken gaan er overigens in de was prima uit. Dus maak je geen zorgen!

Welke kruiden zijn er in de Miracles verwerkt?

In de Miracles zijn diverse kruidenextracten verwerkt, onder andere calendula, lavendel, geranium, groene thee, rozen, munt, salie en aloë vera. Op de pagina over onze Miracles kun je precies zien wat waar in zit.

Zijn de Miracles duurzaam en ecologisch verantwoord?

Ja, de duurzaamheid van het merk wordt in alles doorgevoerd, zo ook in de verpakkingen, we hebben gekozen voor polypropeen vanwege de goede reclyclebaarheid. Onze verpakkingen zorgen ervoor dat je het product zo lang mogelijk kunt gebruiken. We willen een zo klein mogelijke voetafdruk achterlaten (ecologisch verantwoord), om die reden is er gekozen om niet met etiketten en omdoosjes te werken. Die worden alleen maar weggegooid. Ook laten we geen samples in zakjes maken, dit belast het milieu onnodig vinden wij. Wel hebben we in de toekomst voor ogen om mini verpakkingen te bieden, die herbruikbaar zijn, die we met liefde gratis geven, om jou kennis te laten maken met een ander product dan je bestelt (bij bestelling van minimaal 3 Miracles).

Zijn er ook crèmes van Miracles voor de oudere huid?

We hebben expres geen speciale versies voor de oudere huid of jongere huid, we bedienen met onze producten namelijk alle huidtypes. De visie van Stella en ook die van ons is dat we graag – door deze puur natuurlijke verzorgingslijn – het zelfregulerende vermogen van de huid aanspreken. Hierdoor maken we geen onderscheid in huidtypes. Veelal is het vooral marketing om wél onderscheid te maken in verschillende huidtypes, daar doen we niet aan mee. We zijn graag eerlijk in onze communicatie en met onze producten!

Zijn de Miracles ook geschikt voor de gevoelige huid?

Ja, onze Miracles werken juist erg goed voor de gevoelige en eczeem huid. Mede door de pure oliën, etherische oliën van lavendel & geranium en kruiden extracten van kamille, calendula en groene thee hebben ze een kalmerende, verzorgende en huidherstellende werking op de huid. Lees gerust de recensies van enthousiaste klanten.

Zijn de Miracles voor mannen en vrouwen?

Ja, de Miracles zijn voor zowel mannen als vrouwen. Voor jong en oud. De geuren van alle Miracles zijn unisex. We hebben veel mannelijke klanten, met name de deodorant is populair valt ons op. Ook onder pubers valt de deodorant heel goed! “Ziek goed” is hij wel genoemd.

Zijn de verpakkingen van Miracles BPA vrij?

Jazeker, alle verpakkingen zijn gemaakt van polypropeen, wat een heel goed recyclebaar materiaal is én BPA vrij! Ons doel is gaan voor een gezonde huid en een gezond lijf, dus voor ons het volkomen vanzelfsprekend dat we deze missie in alles doorvoeren.

Waarom zit er alcohol in de Miracles?

Er is geen alcohol toegevoegd, maar alcohol is wel vermeld als bestanddeel van de natuurlijke kruiden-extracten die voor de werkzaamheid zijn toegevoegd. Lees hier meer over het gebruik van alcohol in cosmetica.

Komen er in de toekomst nog meer Miracles in het assortiment?

Ja, in de toekomst komen er meer Miracles bij. We hebben met ons beperkte budget na de crowdfunding campagne een keuze moeten maken welke producten we als eerste lanceren. De volgende producten worden reinigingsproducten, om zo een nog completere lijn aan te kunnen bieden. Mocht je ideeën hebben wat voor product je graag in onze lijn zou zien, neem gerust contact met ons op! We staan altijd open voor suggesties. En meedenken met leuke namen is ook altijd welkom!

Ter info: op alle bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Ontvang als eerste de nieuwtjes en kortingen als lezer van Miraculeus Nieuws

Volg ons op social media

 

Bel of mail ons gerust

Miracles by Stella BV
Judith Webber – 06-413 69 238
Celesta Handstede – 06-833 28 529‬

Of vul ons contactformulier in