vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis cadeauverpakking mogelijk niet goed, geld terug - we houden van blije klanten gratis verzenden al vanaf € 35,- achteraf betalen mogelijk

Ja! Ik wil graag Miraculeus Nieuws ontvangen:

FAQ

Ik begrijp dat je met zo’n nieuw merk allerlei vragen hebt. Ik ben graag volkomen transparant. Daarom heb ik op de productpagina’s alle ingrediënten opgesomd met uitleg waar ze voor dienen. Er zit namelijk niets overbodigs in de Miracles, alles wat er in zit werkt vóór jou en je huid.

Op deze pagina heb ik de meest voorkomende vragen en antwoorden gebundeld, voor jouw gemak. Mocht je toch nog een andere vraag hebben, surf dan even naar de contactpagina om het mij rechtstreeks te vragen. Ik antwoord je met liefde!

Wat betekent de term ‘natuurlijke huidverzorging’?

Natuurlijke huidverzorging bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Natuurlijke ingrediënten komen uit de natuur, wat betekent dat ze niet synthetisch gemaakt zijn in het laboratorium. De stof wordt dan kunstmatig geproduceerd en kan (!) dezelfde samenstelling hebben als een natuurlijke stof. Dit wil echter beslist niet zeggen dat het dezelfde waarde en kwaliteiten heeft. Er is veel verwarring over wat de term ‘natuurlijk’ nu eigenlijk inhoudt. Veel producten die ‘natuurlijk’ genoemd worden, bevatten synthetische conserveermiddelen of andere kunstmatige ingrediënten (bijvoorbeeld voor de smeerbaarheid) die in onze ogen onze gezondheid of het milieu kunnen schaden. Daarom werken wij met de keurmerken NCS vegan en ECOcontrol dat laat zien dat ik wél echt natuurlijke producten verkoop. De producent staat hier eveneens garant voor, zij werken enkel en alleen met merken met natuurzuivere ingrediënten.

Waar worden de producten van Miracles by Stella gemaakt?

De producten worden geproduceerd door een producent die gespecialiseerd is in natuurlijke cosmetica, in Nederland. Ik vind dit zelf heel belangrijk, zo hebben we korte lijnen met elkaar en weten we dat we handelen onder dezelfde wetgeving. Made in Holland dus… een puur Nederlands product.

Hoe zit het met de parfum en de conservering in de Miracles, is dit natuurlijk?

Jazeker, het parfum dat gebruikt wordt voor de Miracles is een mix van natuurlijke etherische oliën. Er worden dus geen synthetische geurstoffen gebruikt. En ja, ook alle gebruikte conserveringsmiddelen in de Miracles zijn 100% natuurlijk. Er zit een systeem in van natuurlijke conserveermiddelen, in de kleinst mogelijke hoeveelheid om te werken. Er zit niets overbodigs in.

Zijn de Miracles vegan & diervriendelijk?

Jazeker, alle Miracles worden zonder dierproeven geproduceerd én zijn 100% vegan. Dit betekent dat de producten geen dierlijke elementen bevatten. Ook bevatten ze geen synthetische toevoegingen, zoals je bij veel andere vegan producten ziet. De basis van de lijn is aromatherapie en de kracht van kruiden.

Waar vind ik de ingrediënten van de Miracles in normaal leesbare termen?

Helaas moet ik op de verpakkingen de termen in het Latijn vermelden en zijn ze te klein om verdere uitleg te geven. Hier, op de website kun je op de productpagina’s alle ingrediënten en hun werking in normaal leesbaar Nederlands terugvinden. Ik wil namelijk graag volkomen transparant zijn en jou helpen je keuzes nog bewuster te maken.

Waarom is natuurlijke cosmetica duurder dan reguliere cosmetica?

Deze natuurcosmetica is gemaakt van zeer hoogwaardige kwaliteit pure & vegan ingrediënten, die extreem rijk zijn aan actieve werkstoffen waardoor de werking van deze producten veel krachtiger en effectiever is. Deze top-ingrediënten zijn echter heel kostbaar en bovendien worden deze kwaliteitsproducten op kleine schaal geproduceerd. Dit kwaliteitsverschil vind je dus terug in de prijs van het product.

Hoe lang is de houdbaarheid?

Ongeopend zijn de Miracles 36 maanden houdbaar, dankzij een systeem van natuurlijke conserveermiddelen. Geopend kun je gemiddeld genomen zo’n 4 tot 6 maanden met de gezichtscrèmes en de deodorant doen, afhankelijk van hoe zuinig je bent natuurlijk. De verpakkingen zorgen voor een optimale houdbaarheid en zuinigheid. Een duurzame keuze dus.

Hoeveel keer per dag gebruik ik de Miracles?

De Pluk de Dagcrème gebruik je het beste ‘s morgens na het reinigen van de huid, de Goede Nacht Crème in de avond, na het reinigen van de huid. De Frisse Dag Deodorant bij voorkeur 1 keer per dag, het liefst in de ochtend, na het douchen om je de hele dag fris te voelen.

Hoeveel moet ik gebruiken voor een goede werking?

De producten zijn heel erg zuinig in het gebruik, daarom kun je er wel 4 tot 6 maanden mee doen. De verpakkingen werken hieraan mee, de airless dispensers zorgen ervoor dat je de crèmes tot de laatste druppel kunt gebruiken. En ook de deodorant stick stelt je in staat om de hele stick op te gebruiken. Van de Pluk de Dagcrème en de Goede Nacht Crème heb je slechts 1 pompje nodig voor een goede verzorging van je hele gezicht. Met de Frisse Dag Deodorant kun je met gemak toe met een paar lichte streken onder je oksel om je de hele dag fris te voelen. Meer opdoen heeft geen zin en laat alleen maar vlekken na in je kleding (omdat het niet in kan trekken). Die vlekken gaan er overigens in de was prima uit. Dus maak je geen zorgen!

Welke kruiden zijn er in de Miracles verwerkt?

In de Miracles zijn diverse kruidenextracten verwerkt, onder andere calendula, lavendel, geranium, groene thee, rozen, munt, salie en aloë vera. Op de product-pagina kun je precies zien wat waar in zit en waarom.

Zijn de Miracles duurzaam en ecologisch verantwoord?

Ja, de duurzaamheid van het merk wordt in alles doorgevoerd, zo ook in de verpakkingen, ik heb gekozen voor polypropeen vanwege de goede reclyclebaarheid. De verpakkingen zorgen ervoor dat je het product zo lang mogelijk kunt gebruiken. Ik wil een zo klein mogelijke voetafdruk achterlaten (ecologisch verantwoord), om die reden is er gekozen om niet met etiketten en omdoosjes te werken. Die worden alleen maar weggegooid. Ook laat ik geen samples in zakjes maken, dit belast het milieu onnodig vind ik. Wel heb ik  in de toekomst voor ogen om mini verpakkingen te bieden, die herbruikbaar zijn, die ik met liefde gratis geef, om jou kennis te laten maken met een ander product dan je bestelt (bij bestelling van minimaal 3 Miracles).

Zijn er ook crèmes van Miracles voor de oudere huid?

Ik heb met opzet geen speciale versies voor de oudere huid of jongere huid, ik bedien met de producten namelijk alle huidtypes. De visie van Stella en ook die van mij is dat ik graag – door deze puur natuurlijke verzorgingslijn – het zelfregulerende vermogen van de huid aanspreek. Hierdoor maak ik geen onderscheid in huidtypes. Veelal is het vooral marketing om wél onderscheid te maken in verschillende huidtypes, daar doe ik niet aan mee. Ik ben graag eerlijk in de communicatie en met de producten!

Zijn de Miracles ook geschikt voor de gevoelige huid?

Ja, de Miracles werken juist erg goed voor de gevoelige en eczeem huid. Mede door de pure oliën, etherische oliën van lavendel & geranium en kruiden extracten van kamille, calendula en groene thee hebben ze een kalmerende, verzorgende en huidherstellende werking op de huid. Lees vooral de recensies van enthousiaste klanten.

Zijn de Miracles voor mannen en vrouwen?

Ja, de Miracles zijn voor zowel mannen als vrouwen. Voor jong en oud. De geuren van alle Miracles zijn unisex. Ik heb veel mannelijke klanten, met name de deodorant is populair valt mij op. Ook onder pubers valt de deodorant heel goed! “Ziek goed” is hij wel genoemd.

Zijn de verpakkingen van Miracles BPA vrij?

Jazeker, alle verpakkingen zijn gemaakt van polypropeen, wat een heel goed recyclebaar materiaal is én BPA vrij! Het doel is gaan voor een gezonde huid en een gezond lijf, dus voor mij volkomen vanzelfsprekend dat ik deze missie in alles doorvoer.

Waarom zit er alcohol in de Miracles?

Er is geen alcohol toegevoegd, maar alcohol is wel vermeld als bestanddeel van de natuurlijke kruiden-extracten die voor de werkzaamheid zijn toegevoegd. Lees hier meer over het gebruik van alcohol in cosmetica.

Komen er in de toekomst nog meer Miracles in het assortiment?

Ja, in de toekomst komen er meer Miracles bij. De volgende producten worden reinigingsproducten, om zo een nog completere lijn aan te kunnen bieden. Mocht je ideeën hebben wat voor product je graag in deze lijn zou zien, neem gerust contact met mij op! Ik sta altijd open voor suggesties. En meedenken met leuke namen is ook altijd welkom!

Ter info: op alle bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Naar de producten

Ontvang als eerste de nieuwtjes en kortingen als lezer van Miraculeus Nieuws

Volg Miracles by Stella op social media

 

Bel of mail gerust

Miracles by Stella BV
Judith Webber – 06-413 69 238

Of vul het contactformulier in