Ja! Ik wil ook graag Miraculeus Nieuws ontvangen:

FAQ

We begrijpen dat je met zo’n nieuw merk allerlei vragen hebt. Op deze pagina hebben we de meest voorkomende vragen en antwoorden gebundeld, om je hierbij van dienst te zijn. Mocht je toch nog een andere vraag hebben, surf dan even naar onze contactpagina om het ons rechtstreeks te vragen. Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord!

Wat bedoelen jullie met de term ‘natuurlijke huidverzorging’?

Natuurlijke huidverzorging bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Natuurlijke ingrediënten komen uit de natuur, wat betekent dat ze niet synthetisch gemaakt zijn in het laboratorium. De stof wordt dan kunstmatig geproduceerd en kan (!) dezelfde samenstelling hebben als een natuurlijke stof. Dit wil echter beslist niet zeggen dat het dezelfde waarde en kwaliteiten heeft. Er is veel verwarring over wat de term ‘natuurlijk’ nu eigenlijk inhoudt. Veel producten die ‘natuurlijk’ genoemd worden, bevatten synthetische conserveermiddelen of ingrediënten die onze gezondheid of het milieu kunnen schaden. Daarom werken wij met een keurmerk dat laat zien dat wij wél echt natuurlijke producten verkopen.

Hoe zit het met de parfum en de conservering in de Miracles, is dit natuurlijk?

Jazeker, het parfum dat gebruikt wordt voor de Miracles is een mix van natuurlijke etherische oliën. Er worden dus geen synthetische geurstoffen gebruikt. En ja, ook alle gebruikte conserveringsmiddelen in de Miracles zijn 100% natuurlijk.

Zijn de Miracles vegan & diervriendelijk?

Jazeker, alle Miracles worden zonder dierproeven geproduceerd én alle ingrediënten zijn volkomen plantaardig, kortom vegan.

Waar vind ik de ingrediënten van de Miracles in normaal leesbare termen?

Helaas moeten we op onze verpakkingen de termen in het Latijn vermelden. Hier, op onze website kun je, bij het onderdeel Miracles echter alle ingrediënten ook in normaal leesbaar Nederlands terugvinden. We willen namelijk graag volkomen transparant zijn en jou helpen je keuze nog bewuster te maken.

 

Hoe lang is de houdbaarheid?

Ongeopend zijn de Miracles 12 maanden houdbaar, dankzij de natuurlijke conserveermiddelen. Geopend kun je gemiddeld genomen zo’n 6 maanden met de gezichtscrèmes en de deodorant doen, afhankelijk van hoe zuinig je bent natuurlijk. De bodycrème kan iets harder gaan, afhankelijk van of je je hele lijf ermee insmeert of niet en hoe vaak je de crème gebruikt.

Hoeveel keer per dag gebruik ik de Miracles?

De Pluk de Dagcrème gebruik je het beste ‘ s morgens na het reinigen van de huid, de Goede Nacht Crème in de avond, na het reinigen van de huid. De Frisse Dag Deodorant bij voorkeur 1 keer per dag, bij voorkeur in de ochtend om je de hele dag fris te voelen.

Welke kruiden zijn er in de Miracles verwerkt?

In de Miracles zijn diverse kruidenextracten verwerkt, namelijk calendula, lavendel, geranium, groene thee, rozen en aloë vera. Op de pagina over onze Miracles kun je precies zien wat waar in zit.

Zijn de Miracles duurzaam en ecologisch verantwoord?

Ja, de duurzaamheid van het merk wordt in alles doorgevoerd, zo ook in de verpakkingen, we hebben gekozen voor polypropeen vanwege de goede reclyclebaarheid. We willen een zo klein mogelijke voetafdruk achterlaten (ecologisch verantwoord), om die reden is er gekozen om niet met etiketten en omdoosjes te werken. Die worden alleen maar weggegooid. Ook laten we geen samples in zakjes maken, dit belast het milieu onnodig vinden wij. Wel hebben we mini verpakkingen, die herbruikbaar zijn, die we met liefde gratis geven, om jou kennis te laten maken met een ander product dan je bestelt (bij bestelling van minimaal 3 Miracles). Ook kun je ze los bestellen om onze Miracles uit te proberen.

Zijn de verpakkingen van Miracles BPA vrij?

Jazeker, alle verpakkingen zijn gemaakt van polypropeen, wat een heel goed recyclebaar materiaal is én BPA vrij!

Zijn er ook crèmes van Miracles voor de oudere huid?

We hebben expres geen speciale versies voor de oudere huid, we bedienen met onze producten namelijk alle huidtypes. De visie van mijn moeder Stella en ook die van ons is dat we graag – door deze puur natuurlijke verzorgingslijn – het zelfregulerende vermogen van de huid aanspreken. Hierdoor maken we geen onderscheid in huidtypes. Veelal is het vooral marketing om wél onderscheid te maken in verschillende huidtypes, daar doen we niet aan mee. We willen juist eerlijk zijn in onze communicatie en onze producten!

Zijn de Miracles voor mannen en vrouwen?

Ja, de Miracles zijn voor zowel mannen als vrouwen. Voor jong en oud. De geuren van alle Miracles zijn unisex. We hebben veel mannelijke klanten, met name de deodorant is populair valt ons op.

Waarom zit er alcohol in de Miracles?

Er is geen alcohol toegevoegd, maar de alcohol is vermeld als bestanddeel van de natuurlijke kruiden-extracten die voor de werkzaamheid zijn toegevoegd. Lees hier meer over het gebruik van alcohol in cosmetica.

Komen er in de toekomst nog meer Miracles in het assortiment?

Ja, in de toekomst komen er meer Miracles bij. We hebben met ons beperkte budget na de crowdfunding campagne een keuze moeten maken welke producten we als eerste lanceren. Mocht je zo je ideeën hebben wat voor product je graag in onze lijn zou zien, neem gerust contact met ons op! We staan open voor suggesties.

 

Volg ons op social media

 

Neem contact met ons op

Miracles by Stella BV
KvK 71163352

Judith Webber &
Celesta Kessels-Handstede
p/a Sandwijk 36,
1035 LC Amsterdam

judith@miraclesbystella.com
celesta@miraclesbystella.com