Ga je voor goed of voor goedkoop?

17 juni 2021

We horen wel eens dat onze producten (te) duur zijn en dat snappen we best. We zouden zelf ook liever al wat goedkoper zijn, om puur natuurlijke  verzorging nóg bereikbaarder te maken voor een grotere groep mensen.

Maar ja, we kunnen als startend merk nog niet enorme aantallen laten produceren, maar dat komt wel. Zo kopen we de volgende batch deodorants al groter in en dus kan de prijs wat omlaag, waar we heel blij mee zijn.

Kiezen voor goed

Daarbij kiezen we graag voor goed, voor kwaliteit. Zowel de verpakking, als de ingrediënten voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen & waarden: zoveel mogelijk biologische bestanddelen, alles puur natuurlijk én vegan. Alles wat er in onze Miracles zit is werkzaam, we houden niet van overbodigheid. En natuurlijk dierproefvrij, maar dat vinden wij zo logisch dat we het bijna raar vinden om het te zeggen. Maar we zeggen het toch maar…

Ook over de verpakkingen is heel goed nagedacht. We hebben gekozen voor verpakkingen die heel zuinig in het gebruik zijn en gemaakt van heel goed recyclebaar kunststof. Hierdoor heb je er veel minder van nodig en dus gooi je heel wat minder verpakkingen weg. En ja we zitten bovenop de ontwikkelingen om het nóg duurzamer te verpakken, zodra we iets moois vergelijkbaars tegenkomen, ben je de eerste die het hoort!

Prijskaartje

Tja dat heeft een prijskaartje. Chemische ingrediënten zijn nu eenmaal goedkoper dan puur natuurlijke & vegan ingrediënten. En grote hoeveelheden laten produceren is ook een stuk goedkoper.  Dat is wat je vaak terugziet in de winkels.

Maar wat wij vooral hopen is dat jij je keuze niet puur door prijs laat bepalen, maar dat je – net als wij – gaat voor goed.

Goed voor je huid, goed voor de natuur, goed voor jou!

Love yourself, love your skin!

whatsapp