fbpx
vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis cadeauverpakking per product mogelijk niet goed, geld terug - we gaan voor blije klanten gratis verzenden al vanaf € 35,- ook achteraf betalen mogelijk

Ja! Ik wil graag Miraculeus Nieuws ontvangen:

Wat is natuurlijke huidverzorging eigenlijk?

6 april 2020

Het lijkt zo’n simpele vraag, maar toch weet nog niet iedereen wat het precies is. daarom lichten we dat graag toe.

Natuurlijke huidverzorging bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Natuurlijke ingrediënten komen rechtstreeks uit de natuur, wat betekent dat ze niet synthetisch gemaakt zijn in het laboratorium.

De stof wordt dan kunstmatig geproduceerd en kan bijna dezelfde samenstelling hebben als een natuurlijke stof. Dit wil echter beslist niet zeggen dat het dezelfde waarde en kwaliteiten heeft. Er is veel verwarring over wat de term ‘natuurlijk’ nu eigenlijk inhoudt.

Veel producten die ‘natuurlijk’ genoemd worden, bevatten synthetische conserveermiddelen of andere kunstmatige ingrediënten (bijvoorbeeld voor de smeerbaarheid) die in onze ogen onze gezondheid of het milieu kunnen schaden. Helaas mag het woord ‘natuurlijk’ al gebruikt worden als er sprake is van een enkel natuurlijk element.

wij laten graag zien dat onze producten puur natuurlijke zijn, 100% dus. Daarom werken wij met de keurmerken NCS vegan en ECOcontrol, dat laat zien dat wij wél echt natuurlijke producten verkopen.

Onze producent staat hier eveneens garant voor, zij werken enkel en alleen met natuurzuivere ingrediënten.

Onthoudt dus dat er niet op staat puur of 100% natuurlijk, dan is dat het niet.

Ontvang als eerste de nieuwtjes en kortingen als lezer van Miraculeus Nieuws

Volg ons op social media

 

Bel of mail ons gerust

Miracles by Stella BV
Judith Webber – 06-413 69 238
Celesta Handstede – 06-833 28 529‬

Of vul ons contactformulier in