fbpx

Ja! Ik wil graag Miraculeus Nieuws ontvangen:

Ons verhaal

Stella’s verhaal

Puur natuur, in al haar vormen, is waar ik voor ga en sta. Mens en natuur zijn één en al prachtig en compleet van zichzelf. Ik ben er dan ook van overtuigd, dat wij als mens nooit iets tekort hoeven komen. Alles is al van nature in onszelf of in de natuur aanwezig. Zoals een gezond lichaam natuurlijke voeding nodig heeft, vraagt de huid om natuurlijke verzorging!

Al in mijn twintiger jaren kwam ik in aanraking met natuurlijke voeding om mijn gevoelige lijf beter van dienst te zijn. Eind jaren 90 ben ik mij gaan verdiepen in natuurlijke verzorging van de huid door een studie Aromatherapie te volgen. Mijn passie werd mijn eigen therapie en vanuit dit onderzoek en die ervaring werd mijn levensmissie geboren: het ontwikkelen van natuurlijke verzorgingsproducten en deze toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Ik gaf mijn onderneming de naam ‘Miracles by Stella’ omdat ik aan den lijve ondervond, welke wonderen er kunnen gebeuren wanneer je voor puur natuur kiest. Tijdens het proces van ontwikkelen en experimenteren werd mijn huid zichtbaar jonger, mijn glimlach intenser en voelde ik mij steeds gelukkiger worden.

Ik voelde mij steeds gelukkiger, omdat ik mij realiseerde dat ik voor het eerst van mijn leven van mijzelf begon te houden… Lange tijd voelde ik mij een rups, wetende dat ook ik die vlinder in mij had. Met de ontwikkeling en groei van Miracles by Stella, transformeerde ik van die rups in een vlinder. Vanaf dat moment wilde ik niets liever, dan mijn levensgeluk en liefde delen. Dat doe ik door je 100% puur natuur aan te bieden, in de vorm van een unieke lijn verzorgingsproducten, alles op basis van aromatherapie. Je zult ervan houden, net als velen voor jou!

Stella

Judiths verhaal

Mijn moeder heeft me al van kleins af aan kennis laten maken met puur natuur producten. In eerste instantie puur eten, ze was altijd bezig om me zo gezond mogelijk eten voor te schotelen. En lekker dat ik het vond (meestal tenminste), dat weet ik nog goed. In m’n pubertijd is ze gaan experimenteren met huidverzorgingsproducten maken en natuurlijk was ik haar proefkonijn. Ik kan me nog goed haar zelfgemaakte shampoo herinneren, die zo door m’n handen wegspoelde, het ging natuurlijk niet altijd in één keer goed. Maar volhardend als mijn moeder was, ging ze door tot haar ‘recept’ klopte.

Op haar 59-ste startte ze – na wat stimulans van mij – haar eigen bedrijf ‘Krachtbron’, een hele passende naam, want ze was een krachtbron voor velen. Ze begon ook weer met puur natuurlijk producten maken, op verzoek en op maat, voor mensen om zich heen. Op ClubPuur, mijn netwerkclub, ontmoette ze Marnet Schoemakers, die haar op de naam Miracles bracht. Ook werden de huidige mooie productnamen bedacht, er kwam een mooi logo (met een vlinder natuurlijk) en zo was het merk Stella’s Miracles geboren. Mijn moeder kreeg steeds meer klanten, mensen vertelden elkaar hoe fijn de producten waren.

Toen ze uit haar jasje groeide, gingen we samen, al in 2013, op zoek naar een producent en een distributeur en die vonden we. De producten die we zouden laten produceren werden uitgekozen, we kozen haar 3 favorieten. Helaas werd ze eind 2015 ziek en daardoor stokte het professionalisering-proces. Ik ben het toen meer en meer gaan overnemen en vanaf het voorjaar van 2017 werd het helder dat ik het stokje helemaal zou gaan overnemen, omdat m’n moeder het niet ging redden. Maar gelukkig leeft ze voort in haar Miracles. Natuurlijk heb ik haar beloofd er een groot succes van te maken, ik geloof er namelijk heilig in dat steeds meer mensen voor puur natuur gaan, ook qua verzorging.

Wat ik zo bijzonder vond, is dat mijn moeder – met mij als voorbeeld – écht koos om te doen waar ze energie van kreeg. Met elk beetje energie dat ze had, maakte ze haar ‘Miracles’, tot op het laatst toe. Ik weet uit de grond van mijn hart dat mijn moeder voor jou ook wenst dat jij voor jezelf kiest, goed voor jezelf zorgt én energie krijgt van wat je doet, anders ik wel. En voor mij is het dan ook volkomen logisch dat je vanuit die liefde voor jezelf, jezelf op een goede en dus natuurlijke manier verzorgt. Miracles by Stella biedt je precies dat. Liefde in een potje! Dat is dan ook mijn drijfveer om dit merk groot te maken!

Judith

Celesta’s verhaal

Mijn naam is Celesta en woon in Gennep. Vanaf mijn 17e ben ik schoonheidsspecialiste en pedicure. In 2003 begon ik mijn schoonheidssalon in Malden. Mijn doel was om het innerlijke en het uiterlijke van de mens in balans te brengen. In de salon gebruikte ik het natuurlijke merk Lakshmi, op basis van de Ayurveda uit India. Ik sta namelijk voor puur en natuurlijk. Ook door middel van gezonde voeding bereik je al heel veel voor het lichaam. Zelf eet ik alleen biologisch en heb ik een eigen moestuin van 130m2 waar ik mijn eigen groente en kruiden verbouw.

Helaas ben ik door de crisis, mijn burn-out en een jong gezin, na 10 jaar gestopt met mijn salon, in 2013. Daarna was ik zoekende hoe mijn weg zou lopen.

In 2016 ben ik een nieuw pad gaan volgen. Ik ging naar een kruidenmarkt van de Sprenk in de Mortel en het was thuiskomen voor mij. Ik dacht ‘dit is het’. Alles leren over de geneeskracht van kruiden en de verwerking ervan. Toen begon mijn nieuwe avontuur aan de opleiding voor Herborist die 3 jaar duurt, ik ben inmiddels afgestudeerd. Het is fantastisch om je eigen producten te maken. En toen kwam via een mede cursist Judith op mijn pad.

Ik hoorde over de mooie plannen om de natuurlijke en pure verzorgingslijn Miracles op de markt te brengen. Wat mij meteen enorm enthousiast maakte, omdat het mijn droom was om ooit een eigen productlijn te creëren. En nu mag ik samen met Judith deze mooie verzorgingslijn Miracles realiseren. A dream come true!

Celesta

Schrijf je in voor Miraculeus nieuws

Volg ons hier

 

Neem contact met ons op

Miracles by Stella BV
Judith Webber &
Celesta Kessels-Handstede

info@miraclesbystella.com