fbpx
vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis cadeauverpakking per product mogelijk niet goed, geld terug - we gaan voor blije klanten gratis verzenden al vanaf € 35,- ook achteraf betalen mogelijk

Ja! Ik wil graag Miraculeus Nieuws ontvangen:

Privacybeleid

 

 

Privacy Statement
Miracles by Stella doet het qua privacy gewoon zoals het hoort, namelijk precies zoals ik zelf ook behandeld wil worden als het gaat om privacy. Natuurlijk verzamelen ik als klant wél persoonsgegevens van je, maar ik zorg dat die netjes afgeschermd blijven voor derden. En als ik contact met je zoek, vind je altijd een makkelijke mogelijkheid om je af te melden.

Dat is eigenlijk alles wat je écht moet weten. Ik bescherm je gegevens. Ik deel die nooit met derden. En je kunt je altijd afmelden, bij elk mailtje. Dat is de korte en begrijpelijke versie van dit privacy statement.

Maar goed, dat is juridisch niet genoeg. Dus vind je hieronder nog een uitgebreide versie van onze privacyregels. Ik heb geprobeerd om het zo begrijpelijk mogelijk te formuleren. Als je hier nog vragen over hebt, kun je mij altijd mailen op judith@miraclesbystella.com.

Persoonsgegevens bij inschrijving
Als je klant van mij wordt, dan vraag ik je om je (persoons)gegevens. Ik hoef niet alles van je te weten, maar alleen wat strikt noodzakelijk is om je klantschap zo goed mogelijk te regelen. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik nodig heb en waarom:

Voor-en achternaam: Ik weet graag met wie ik zaken doe, ik houd van persoonlijk zakendoen. Vaak is het ook wel handig dat op de factuur jouw naam vermeld staat.
E-mailadres: Daar stuur ik de factuur naartoe en vaak voorafgaand ook een offerte, een voorstel of een bevestiging van de afspraken. Achteraf kan het zijn dat ik je mail als ik wil weten hoe je ons evalueert.
Postadres: Dat gebruik ik eigenlijk nagenoeg nooit zelf, omdat ik onze producten veelal niet zelf lever, maar het staat wel netter op de factuur, daarom vragen ik het wel op.
Bedrijfsnaam en Afdelingsnaam: Zodat de factuur op de juiste ‘mat’ belandt en niet gaat zwerven binnen jouw bedrijf.
(Mobiel) telefoonnummer: Alleen om zaken te bespreken die strikt noodzakelijk zijn.
Verder sla ik  vooral de facturatiegegevens van jou of je organisatie op. Want soms zijn er speciale nummers of andere bureaucratische bochten die ik moet nemen zodat het vlotjes verloopt. En dat wil je niet iedere keer moeten uitleggen. Dat registreren ik dus netjes (maar dit gaat over je organisatie en niet over jou als persoon).

Verder gebruik ik je gegevens voor het volgende:
Nieuwsbrieven: Als je je in hebt geschreven voor Miraculeus nieuws, dan ontvang je deze. Ook krijg je deze nieuwsbrief als je als investeerder hebt bijgedragen aan onze crowdfunding campagne, ik houd jou graag op de hoogte van de ontwikkelingen namelijk. Mocht je hem nog niet (meer) willen ontvangen, dan staat er onderaan elke nieuwsbrief een afmeld-link. Handig toch?
Reviews: Die gebruik ik op twee manieren: om anderen te helpen en om mij te helpen:
Je kunt andere mensen helpen met jouw review. Door je ervaringen te delen, geef je anderen een nóg beter beeld van wat Miracles by Stella kan betekenen voor je. Bij reviews vraag ik altijd of ik die mag publiceren en als je dat niet wil, gebruik ik hem niet.

Je helpt mij enorm met je review om mijzelf en de producten te verbeteren. En als je een review geeft waar ik écht meer van wil weten, dan mail/bel ik je. Soms alleen al om je te bedanken. Of om je tips écht goed te kunnen toepassen.

Derden
Je persoonsgegevens worden alleen met derden gedeeld bij activiteiten die strikt noodzakelijk zijn bij de uitvoering van  bedrijfsactiviteiten. En als ik dat al moet doen (bijvoorbeeld aan de accountant) is alle uitwisseling helemaal ‘privacy waterdicht’ geregeld. Ik heb daar goede afspraken over gemaakt die de vertrouwelijkheid van je gegevens garanderen.

Klarna
Om je aan te kunnen bieden achteraf via Klarna te betalen, moet ik aan Klarna bepaalde informatie met ze delen, zoals contact en order-details. Hierdoor kan Klarna bepalen of je gebruik mag maken van deze service en kunnen ze jou betalingmogelijkheden op maat bieden. Algemene informatie over Klarna vind je hier. Je persoonlijke data wordt natuurlijk in lijn met de AVG behandeld en in overeenstemming met Klarnas eigen privacy statement.

Bewaringstermijn
Ik hanteer hier een hele heldere regel in: Ik bewaar je gegevens niet langer dan jij wenselijk vindt. De bewaartermijn hangt samen met het doel waarmee ik de gegevens heb gekregen en eventuele wettelijke verplichtingen.

Keuzes voor persoonsgegevens                                                                                                                                                            Ik bied je de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die je aan mij hebt verstrekt. Stuur mij een mailtje naar judith@miraclesbystella.com met een verzoek tot inzage, verandering, gegevensoverdraging en verwijdering van je persoonsgegevens.

Als ik dat in jouw ogen toch niet netjes doen allemaal, dan hoop ik van ganser harte dat je mij dat wil laten weten. Mocht je daarna toch vinden dat ik een standje verdien, dan kun je een klacht indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiligen van persoonsgegevens
Als klant ben jij het bestaansrecht van Miracles by Stella. Voor jou doe ik wat ik doe. Dus natuurlijk neem ik je privacy super serieus.

Ter beveiliging van jouw persoonsgegevens heb ik de volgende maatregelen genomen:

Servers en apparaten waar ik mee werk zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
Ik werk alleen met topleveranciers (Siffor voor de administratie en Moneybird voor de facturatie) die hun gegevensbeveiliging tiptop in orde hebben.

En ik verstuur jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (TLS, voorheen SSL). Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.

Wijzigingen, vragen en feedback
Ik controleer regelmatig of ik nog steeds aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met mij opnemen:

Miracles by Stella BV
Judith Webber
Sandwijk 36
1035 LC, Amsterdam
Telefoon: 06- 413 69 238
judith@miraclesbystella.com

Laatste update: 30 oktober 2020

Ontvang als eerste de nieuwtjes en kortingen als lezer van Miraculeus Nieuws

Volg Miracles by Stella op social media

 

Bel of mail gerust

Miracles by Stella BV
Judith Webber – 06-413 69 238

Of vul het contactformulier in