Ja! Ik wil graag Miraculeus Nieuws ontvangen:

Privacybeleid

 

 

 

 

 

 

 

Privacy Statement
Miracles by Stella doet het qua privacy gewoon zoals het hoort, namelijk precies zoals we zelf ook behandeld willen worden als het gaat om privacy. Natuurlijk verzamelen we als klant wél persoonsgegevens van je, maar we zorgen dat die netjes afgeschermd blijven voor derden. En als we contact met je zoeken, vind je altijd een makkelijke mogelijkheid om je af te melden.

Dat is eigenlijk alles wat je écht moet weten. We beschermen je gegevens. We delen die nooit met derden. En je kunt je altijd afmelden, bij elk mailtje. Dat is de korte en begrijpelijke versie van dit privacy statement.

Maar goed, dat is juridisch niet genoeg. Dus vind je hieronder nog een uitgebreide versie van onze privacyregels. We hebben geprobeerd om het zo begrijpelijk mogelijk te formuleren. Als je hier nog vragen over hebt, kun je Judith altijd mailen op judith@miraclesbystella.com.

Persoonsgegevens bij inschrijving
Als je klant van ons wordt, dan vraag ik je om je (persoons)gegevens. We hoeven niet alles van je te weten, maar alleen wat strikt noodzakelijk is om je klantschap zo goed mogelijk te regelen. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die we nodig hebben en waarom:

Voor-en achternaam: We weten graag met wie we zaken doen, we houden van persoonlijk zakendoen. Vaak is het ook wel handig dat op de factuur jouw naam vermeld staat.
E-mailadres: Daar stuur ik de factuur naartoe en vaak voorafgaand ook een offerte, een voorstel of een bevestiging van onze afspraken. Achteraf kan het zijn dat we je mailen als we willen weten hoe je ons evalueert.
Postadres: Dat gebruiken wij eigenlijk nagenoeg nooit zelf, omdat we onze producten veelal niet zelf leveren, maar het staat wel netter op de factuur, daarom vragen we het wel op.
Bedrijfsnaam en Afdelingsnaam: Zodat de factuur op de juiste ‘mat’ belandt en niet gaat zwerven binnen jouw bedrijf.
(Mobiel) telefoonnummer: Alleen om zaken te bespreken die strikt noodzakelijk zijn.
Verder slaan we vooral de facturatiegegevens van jou of je organisatie op. Want soms zijn er speciale nummers of andere bureaucratische bochten die we moeten nemen zodat het vlotjes verloopt. En dat wil je niet iedere keer moeten uitleggen. Dat registreren we dus netjes (maar dit gaat over je organisatie en niet over jou als persoon).

Verder gebruiken we je gegevens voor het volgende:
Nieuwsbrieven: Als je je in hebt geschreven voor ons Miraculeus nieuws, dan ontvang je deze. Ook krijg je deze nieuwsbrief als je als investeerder hebt bijgedragen aan onze crowdfunding campagne, we houden jou graag op de hoogte van onze ontwikkelingen namelijk. Mocht je hem nog niet (meer) willen ontvangen, dan staat er onderaan elke nieuwsbrief een afmeld-link. Handig toch?
Reviews: Die gebruiken wij op twee manieren: om anderen te helpen en om ons te helpen:
Je kunt andere mensen helpen met jouw review. Door je ervaringen te delen, geef je anderen een nóg beter beeld van wat we kunnen betekenen voor je. Bij reviews vragen wij altijd of ik die mag publiceren en als je dat niet wil, gebruiken we hem niet.

Je helpt ons enorm met je review om onszelf en onze producten te verbeteren. En als je ons een review geeft waar we écht meer van willen weten, dan mailen/bellen we je. Soms alleen al om je te bedanken. Of om je tips écht goed te kunnen toepassen.

Derden
Je persoonsgegevens worden alleen met derden gedeeld bij activiteiten die strikt noodzakelijk zijn bij de uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten. En als we dat al moeten doen (bijvoorbeeld aan onze accountant) is alle uitwisseling helemaal ‘privacy waterdicht’ geregeld. Wij hebben daar goede afspraken over gemaakt die de vertrouwelijkheid van je gegevens garanderen.

Bewaringstermijn
Wij hanteren hier een hele heldere regel in: wij bewaren je gegevens niet langer dan jij wenselijk vindt. De bewaartermijn hangt samen met het doel waarmee wij de gegevens hebben gekregen en eventuele wettelijke verplichtingen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden je de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die je aan ons hebt verstrekt. Stuur Judith een mailtje naar judith@miraclesbystella.com met een verzoek tot inzage, verandering, gegevensoverdraging en verwijdering van je persoonsgegevens.

Als we dat in jouw ogen toch niet netjes doen allemaal, dan hopen wij van ganserharte dat je ons dat wil laten weten. Mocht je daarna toch vinden dat wij een standje verdienen, dan kun je een klacht indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiligen van persoonsgegevens
Als onze klant ben jij het bestaansrecht van Miracles by Stella. Voor jou doen we wat we doen. Dus natuurlijk nemen we je privacy super serieus.

Ter beveiliging van jouw persoonsgegevens hebben wij de volgende maatregelen genomen:

Servers en apparaten waar we mee werken zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
Wij werken alleen met topleveranciers (NextStepFactory voor onze administratie en Digitale Factuur voor onze facturatie) die hun gegevensbeveiliging tiptop in orde hebben.

En ik verstuur jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (TLS, voorheen SSL). Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.

Wijzigingen, vragen en feedback
Wij controleren regelmatig of we nog steeds aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen:

Miracles by Stella BV
Judith Webber
Sandwijk 36
1035 LC, Amsterdam
Telefoon: 06- 413 69 238
judith@miraclesbystella.com

Laatste update: 25 mei 2018

Miraculeus Nieuws ontvangen?

Volg ons op social media

 

Neem contact met ons op

Miracles by Stella BV
KvK 71163352

Judith Webber &
Celesta Kessels-Handstede

judith@miraclesbystella.com
celesta@miraclesbystella.com