vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis cadeauverpakking mogelijk niet goed, geld terug - we houden van blije klanten gratis verzenden al vanaf € 35,- achteraf betalen mogelijk

Ja! Ik wil graag Miraculeus Nieuws ontvangen:

Wat doet natuurlijke huidverzorging voor je huid?

8 juni 2021

Veel mensen smeren wel wat op hun gezicht. Maar doet het ook wat voor je?

Wij maken je graag een beetje wijzer. We gaan namelijk voor meer bewustwording op het gebied van (natuurlijke en vegan) huidverzorging en onze slogan is ‘Smeer niets op je huid dat je niet kunt eten’.

De pure plantenoliën die in onze Miracles zitten, hebben samen met de etherische oliën een diepe werking op je huid! Onze natuurlijke crèmes worden snel door de huid opgenomen. Dat merk je direct. Zelfs als je de crème op de bovenkant van je hand uitprobeert, zie je het al. Je huid knapt er meteen van op.

Het voedt en verzorgt de huid diepgaand, zonder dat er een filmlaagje achterblijft. Dat gebeurt wel bij het gebruik van synthetische en minerale oliën. Het smeert wel, maar doet niks voor de huid.

Wij spreken juist graag het zelfregulerend vermogen van je huid aan, zet haar in werking, zodat je huid zich van binnenuit herstelt. Oneffenheden verdwijnen, je natuurlijke glow komt omhoog en je huid normaliseert. Zo heb je dus ook geen specifieke crème nodig voor jouw specifieke huid.

Daarom staan wij voor puur natuur uit een potje!

Ontvang als eerste de nieuwtjes en kortingen als lezer van Miraculeus Nieuws

Volg Miracles by Stella op social media

 

Bel of mail gerust

Miracles by Stella BV
Judith Webber

06-413 69 238

Of vul het contactformulier in