Ja! Ik wil graag Miraculeus Nieuws ontvangen:

Wereldwijven

Dag leuke wereldse vrouw!

Welkom op de website van Miracles by Stella. Je hebt op het Wereldwijven Symposium kennis gemaakt met onze Pluk de Dag crème of je hebt op de website van de Wereldwijven op onze banner geklikt. Leuk dat je hier bent! Kijk gerust lekker rond naar al onze producten, lees ons verhaal of kijk bij de FAQ als je een vraag hebt die nog niet beantwoord is op de andere pagina’s. Of misschien ben je wel benieuwd naar ervaringen van klanten…

Het motto van Stella was “Smeer niets op je huid wat je niet kunt eten” en vanuit dit motto heeft ze een hele pure verzorgingslijn ontwikkeld. Nu zij er niet meer is, zetten Judith (haar dochter) en Celesta deze lijn voort. In het voorjaar van 2019 zullen we een aantal producten van de lijn professioneel op de markt brengen. Tot die tijd maakt Celesta een aantal Miracles met dezelfde receptuur met de hand, die jij dus nú al kunt uitproberen:

– Pluk de Dag Crème € 26,95 (50 ml pot)
– Goede Nacht Crème € 28,95 (50 ml pot)
– Frisse Dag Deodorant € 23,95 (75 mg stick)
– Lekker Zacht Body Crème € 37,95 (250 ml pot)
– Stralende Lachpasta € 11,50 (50 ml potje)

We hebben ook mini-verpakkingen van 5 ml voor € 2,95 per stuk. Verzendkosten zijn altijd € 6,95 omdat we graag onze Miracles goed verpakken (met Track & Trace) zodat ze zeker weten goed aankomen!

Wil je één van deze Miracles bestellen, dat kan! Door op onderstaande button te klikken, stuur je een mail met je bestelling naar Judith & Celesta, we gaan dan de bestelling voor je in werking zetten. Je ontvangt van ons een factuur en zodra deze voldaan is, ontvang je je Miracle(s)!

Bestel hier

Speciaal voor de Wereldwijven hebben we een speciale actie:

  • Je krijgt 10% korting op alle handgemaakte Miracles of Tailor Made Miracles én
  • Bij bestelling van 1 Miracle krijg je een sample kado van een andere Miracle *

* normaliter krijg je bij een bestelling vanaf 3 Miracles een gratis sample kado

Vermeld bij je bestelling de term “wereldwijven” en we zorgen dat de korting verwerkt wordt en je een mooi kadootje krijgt.

You will love it!

Bestel hier

Miraculeus Nieuws ontvangen?

Volg ons op social media

 

Neem contact met ons op

Miracles by Stella BV
KvK 71163352

Judith Webber &
Celesta Kessels-Handstede

judith@miraclesbystella.com
celesta@miraclesbystella.com