fbpx
vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis cadeauverpakking per product mogelijk niet goed, geld terug - we gaan voor blije klanten gratis verzenden al vanaf € 35,- ook achteraf betalen mogelijk

Ja! Ik wil graag Miraculeus Nieuws ontvangen:

Zuinig dus duurzaam

20 maart 2020

Wist je dat je met onze Miracles wel 4 tot 6 maanden kunt doen? Super duurzaam dus, want je verbruikt heel wat minder verpakkingsmateriaal op deze manier. En aangezien we ook al geen omdoosjes gebruiken (zoals vele andere merken) bespaar je met onze Miracles het milieu onnodig veel ballast. Mooi toch?

Heb je enig idee hoeveel je al weggooit met de doosjes die om de producten heen zitten? Teveel vinden wij… daarom doen wij er niet aan!

Veel mensen kopen elke maand gewoon weer een nieuwe dag-, nachtcrème of deodorant, zonder stil te staan bij de effecten hiervan voor het milieu. Al die verpakkingen, al die omdoosjes, al die bijsluiters, die belanden allemaal op de afvalberg. Dat kan ook anders…

We willen graag een zo klein mogelijke voetafdruk achterlaten. Om die reden hebben wij er ook voor gekozen om niet met omdoosjes, bijsluiters en papieren sample-zakjes te werken, dat wordt alleen maar weggegooid. Zonde vinden wij.

Zelfs onze cadeaudoos hebben we zo mooi laten maken dat zij herbruikbaar is, om bijvoorbeeld je dierbare spullen in op te bergen. Dat is liefdevol voor jou én de natuur!

We weten het: onze Miracles zijn niet goedkoop, we vallen niet in het Kruidvat segment. Dat heeft een goede reden. Naast dat ze bomvol zoveel mogelijk biologisch geteelde natuurlijke (en vegan) ingrediënten zitten… zijn wij gericht op duurzaamheid.

De duurzaamheid van ons merk hebben we in alles doorgevoerd. Voor de verpakkingen hebben we gekozen voor polypropeen vanwege de goede reclyclebaarheid. Ook hebben we gezorgd dat je onze producten helemaal op kunt gebruiken, ze zijn heel zuinig in gebruik, omdat je niets verspilt.

Zowel de airless dispensers als de deodorantstick zorgen daarvoor! Zo hoef je (als je de aanbevolen hoeveelheid gebruikt) in 6 maanden tijd maar 1 product van ons merk te gebruiken ten opzichte van 4-6 van andere merken. Dat scheelt een boel afval!

We willen namelijk een zo klein mogelijke voetafdruk achterlaten. Om die reden hebben wij er ook voor gekozen om niet met omdoosjes, bijsluiters en papieren sample-zakjes te werken, dat wordt alleen maar weggegooid.

En zo gaat onze liefde voor de aarde samen met liefde voor jezelf & je lijf!

Spread the love! ❤️

Ontvang als eerste de nieuwtjes en kortingen als lezer van Miraculeus Nieuws

Volg ons op social media

 

Bel of mail ons gerust

Miracles by Stella BV
Judith Webber – 06-413 69 238
Celesta Handstede – 06-833 28 529‬

Of vul ons contactformulier in