Miracles by Stella in de pers

Miracles by Stella verschijnt geregeld in de media. Er wordt heel positief op het merk gereageerd, zowel in Nederland als internationaal. Daar ben ik natuurlijk superblij mee!

Hier kun je zien in welke pers er iets is verschenen over Miracles, het verhaal en/of het merk. Mocht je ook interesse hebben in een interview of artikel met Judith, neem dan contact met haar op via judith@miraclesbystella.com. Dat vinden wij alleen maar leuk!


Lieve Lijf Zeep in de Libelle Gezond zomer ’22

Vanaf 12 juli 2022 ligt de Libelle Gezond special in de winkels, maar liefst 3 maanden is deze special verkrijgbaar. Voor ons een uitgelezen gelegenheid om onze naamsbekendheid te vergroten. We staan op een pagina met 10 gezondheidstips genoemd met onze Lieve Lijf Zeep. Kijk voor jezelf!

(meer…)

Bekijk artikel

Review & Tested – 100% natuurlijke gezichtsreiniging bij Boost Your Health

Deze maand testte Melinda van het steeds bekend wordende health platform Boost Your Health onze nieuwe gezichtsreinigingslijn, onze Pure Face Favorites: de Weelderige Gezicht Zeep, de Pure Rozen Lotion & het bamboe zeepbakje dat erbij hoort. En zo hé, wat is ze enthousiast, superleuk…

“Ideaal voor de vette of gevoelige huid en geheel natuurlijk.”

(meer…)

Bekijk artikel

Fabulous Mama – me-time

In de Fabulous Mama staat Miracles by Stella genoemd in de win-actie. Speciaal voor moeders die wat me-time kunnen gebruiken geven we twee setjes van onze nieuwe zepen cadeau: de Lieve Lijf Zeep met een zeepbakje of een Heerlijke Haar Zeep met een zeepbakje. Dat gun jij jezelf toch ook?

(meer…)

Bekijk artikel

Het persoonlijke verhaal van Judith – op Proud Boobs

Op Proud Boobs heb ik als dochter mijn verhaal mogen delen, hoe het was om van mijn moeder te ontdekken dat ze uitgezaaide borstkanker had. Dat was nogal een schok. Mijn moeder Stella was enorm van de gezondheid namelijk, ze heeft mijn grootgebracht met gezond eten en ontdekte steeds meer wat er van invloed was op je lijf, zo ook cosmetica.

(meer…)

Bekijk artikel

Ik laat je los – mijn brief aan mijn moeder in de Libelle

In de 45e editie van de Libelle in 2021 werd ik geïnterviewd door Krista Izelaar over het loslaten van mijn moeder. De rubriek heette ‘Ik laat je los’ en ging specifiek over het loslaten van moeders & dochters. Krista heeft van ons interview een prachtige brief gemaakt, die ik mijn moeder zeker zou willen sturen, omdat het zo treffend is allemaal.

Het interview stond voor mij voor werkelijk loslaten, het was precies in de week dat ze 4 jaar terug overleden was en daardoor extra rakend. Natuurlijk blijf ik haar missen in mijn leven, maar de scherpe rouw-randjes waren er precies toen net vanaf. Wat een timing.

(meer…)

Bekijk artikel

Beautyblogger Verdraaid Mooi over de Frisse Dag Deodorant

Naar aanleiding van de zomer actie met de Frisse Dag Deodorant in de Bluxbox, ontdekte Daphne van beautyblog Verdraaid mooi, de deodorant en werd ze nieuwsgierig.

Ze testte hem uitvoerig en zie hier haar bevinden…

(meer…)

Bekijk artikel
2022 © Miracles by Stella • Productfotografie: Judith Keessen • KvK 71163352 • BTW-nummer NL858604759.B01
De waardering van www.miraclesbystella.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 146 reviews.