Ja! Ik wil graag Miraculeus Nieuws ontvangen:

Miracles by Stella in de pers

Miracles by Stella verschijnt – zelfs nu al, voor de lancering – geregeld in de media. Ja, er wordt heel positief op ons merk gereageerd, zowel in Nederland als internationaal. Daar zijn we natuurlijk superblij mee!

Hier kun je zien in welke media er iets is verschenen over ons, ons verhaal en/of ons merk. Mocht je ook interesse hebben in een interview of artikel, neem dan contact met ons op via judith@miraclesbystella.com.


Miracles by Stella op Pien.tv – Maak je huid blij – aflevering 2

Judith & Celesta werden uitgebreid geïnterviewd door Pauline van Aken en Juliette Grimbergen over onze lijn pure verzorgingsproducten en in hoeverre deze bij kan dragen als je echt een lastige huid hebt, zoals een van de andere gasten, Bianca. Ook is er een dermatoloog aanwezig die voor het nodige tegenwicht zorgt. Een mooie aflevering over hoe je je huid blij kunt maken.

Kijk hier aflevering 2 van 2:

Bekijk artikel

Miracles by Stella op Pien.tv – Maak je huid blij – aflevering 1

Judith & Celesta werden uitgebreid geïnterviewd door Pauline van Aken en Juliette Grimbergen over onze lijn pure verzorgingsproducten, over onze drijfveren en wat Judith van haar moeder Stella geleerd heeft. Een mooie aflevering over hoe je je huid blij kunt maken (en meer).

Kijk hier naar aflevering 1 van 2:

Bekijk artikel

Judith kanshebber Libelle STER 2018

Door het prachtige interview in de Libelle voor de rubriek STERren bleek Judith mee te dingen als kanshebber voor de Libelle STER 2018. Er deden 10 vrouwen aan mee die op hun manier bijdragen aan de maatschappij. Er kon gestemd worden tot en met 30 november via www.libelle.nl/ster. Op 3 december 2018 heeft de uitreiking plaatsgevonden in het Libelle Nieuwscafé in Den Haag onder leiding van Erica Terpstra. Het was een hele happening.

Helaas heeft Judith niet gewonnen. Maar zoals Erica zei: “Ieder van jullie is een winnaar, omdat jullie dagelijks de wereld een beetje mooier maken!” En zo is het! Daar gaan we graag mee door!

Bekijk artikel

Interview op Radio Aalsmeer

Op Tweede Paasdag 2018 sprak Judith met Esther Sparnaaij over Miracles by Stella, hoe het begon, wat Stella bewoog en ook wat Judiths drive is om dit voort te zetten.

Luister hier de uitzending terug (het gesprek was in het eerste uur – luistertijd +/- 25 minuutjes)!

Bekijk artikel

Interview in de Libelle

Yes, we staan in de Libelle (2018-40) met een prachtig interview met Judith over Miracles by Stella, we zijn supertrots!

En hoe toevallig… de fotografe was dezelfde fotografe die Stella & Judith op de foto heeft gezet voor de Moederdag-special in de Margriet in 2015: Marloes Bosch.

Bekijk artikel

Interview door Wereldwijven

“Van moeder op dochter: zelfliefde in een potje!” Dat is de titel van het prachtige artikel dat De Wereldwijven schreef over ons verhaal!

Zo fijn als er zo mooi over ons geschreven wordt, Stella glimlacht van boven dat we zo goed bezig zijn!

Bekijk artikel

Artikel in NRC

Stella werd in oktober 2014 gevraagd hoe ze tot haar doe-het-zelf deodorant is gekomen, lees hier het artikel in het NRC!

Toen wist ze nog niet dat we nu al zover zouden zijn met de professionalisering van Miracles by Stella.

Bekijk artikel

Miraculeus Nieuws ontvangen?

Volg ons op social media

 

Neem contact met ons op

Miracles by Stella BV
KvK 71163352

Judith Webber &
Celesta Kessels-Handstede

judith@miraclesbystella.com
celesta@miraclesbystella.com