Miracles by Stella in de pers

Miracles by Stella verschijnt geregeld in de media. Er wordt heel positief op het merk gereageerd, zowel in Nederland als internationaal. Daar ben ik natuurlijk superblij mee!

Hier kun je zien in welke pers er iets is verschenen over Miracles, het verhaal en/of het merk. Mocht je ook interesse hebben in een interview of artikel met Judith, neem dan contact met haar op via judith@miraclesbystella.com. Dat vinden wij alleen maar leuk!


Fabulous Mama – me-time

In de Fabulous Mama staat Miracles by Stella genoemd in de win-actie. Speciaal voor moeders die wat me-time kunnen gebruiken geven we twee setjes van onze nieuwe zepen cadeau: de Lieve Lijf Zeep met een zeepbakje of een Heerlijke Haar Zeep met een zeepbakje. Dat gun jij jezelf toch ook?

(meer…)

Bekijk artikel

Het persoonlijke verhaal van Judith – op Proud Boobs

Op Proud Boobs heb ik als dochter mijn verhaal mogen delen, hoe het was om van mijn moeder te ontdekken dat ze uitgezaaide borstkanker had. Dat was nogal een schok. Mijn moeder Stella was enorm van de gezondheid namelijk, ze heeft mijn grootgebracht met gezond eten en ontdekte steeds meer wat er van invloed was op je lijf, zo ook cosmetica.

(meer…)

Bekijk artikel

Ik laat je los – mijn brief aan mijn moeder in de Libelle

In de 45e editie van de Libelle in 2021 werd ik geïnterviewd door Krista Izelaar over het loslaten van mijn moeder. De rubriek heette ‘Ik laat je los’ en ging specifiek over het loslaten van moeders & dochters. Krista heeft van ons interview een prachtige brief gemaakt, die ik mijn moeder zeker zou willen sturen, omdat het zo treffend is allemaal.

Het interview stond voor mij voor werkelijk loslaten, het was precies in de week dat ze 4 jaar terug overleden was en daardoor extra rakend. Natuurlijk blijf ik haar missen in mijn leven, maar de scherpe rouw-randjes waren er precies toen net vanaf. Wat een timing.

(meer…)

Bekijk artikel

Beautyblogger Verdraaid Mooi over de Frisse Dag Deodorant

Naar aanleiding van de zomer actie met de Frisse Dag Deodorant in de Bluxbox, ontdekte Daphne van beautyblog Verdraaid mooi, de deodorant en werd ze nieuwsgierig.

Ze testte hem uitvoerig en zie hier haar bevinden…

(meer…)

Bekijk artikel

FNF Health schreef een artikel over vegan verzorging en noemde het merk

Het grote health platform FNF Health benaderde mij omdat ze een artikel wilden schrijven over vegan verzorging, wat ik natuurlijk superleuk vind. Ik draag tenslotte graag bij aan bewustwording in cosmetica-land.

Ik heb mooie input geleverd en zij hebben het merk mooi in het zonnetje gezet. Heel fijn!

Lees hier het hele artikel:

(meer…)

Bekijk artikel

Story – Miracles by Stella cadeausets

Ook de Story toonde interesse in Miracles by Stella, wat best bijzonder te noemen is. Linda, de hoofdredactrice vond het merk mooi en wilde graag samen met mij een winactie opzetten voor lezers van het blad en volgers van hun social media kanalen.

Je kunt nu nog meedoen!

(meer…)

Bekijk artikel
2022 © Miracles by Stella • Fotografie: Judith Keessen • KvK 71163352 • BTW-nummer NL858604759.B01
whatsapp