fbpx
vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis cadeauverpakking per product mogelijk niet goed, geld terug - we gaan voor blije klanten gratis verzenden al vanaf € 35,- ook achteraf betalen mogelijk

Ja! Ik wil graag Miraculeus Nieuws ontvangen:

Miracles by Stella in de pers

Miracles by Stella verschijnt geregeld in de media. Er wordt heel positief op ons merk gereageerd, zowel in Nederland als internationaal. Daar zijn we natuurlijk superblij mee!

Hier kun je zien in welke pers er iets is verschenen over ons, ons verhaal en/of ons merk. Mocht je ook interesse hebben in een interview of artikel met (één van) ons, neem dan contact met ons op via judith@miraclesbystella.com. Dat vinden wij alleen maar leuk!


FNF Health schreef een artikel over vegan verzorging en noemde ons

Het grote health platform FNF Health benaderde ons omdat ze een artikel wilden schrijven over vegan verzorging, wat wij natuurlijk superleuk vinden. We dragen tenslotte graag bij aan bewustwording in cosmetica-land.

We hebben mooie input geleverd en zij hebben ons merk mooi in het zonnetje gezet. Heel fijn!

Lees hier het hele artikel:

(meer…)

Bekijk artikel

Story – Miracles by Stella cadeausets

Ook de Story toonde interesse in Miracles by Stella, wat best bijzonder te noemen is. Linda, de hoofdredactrice vond ons merk mooi en wilde graag samen met ons een winactie opzetten voor lezers van het blad en volgers van hun social media kanalen.

Je kunt nu nog meedoen!

(meer…)

Bekijk artikel

Fabulous Mama – Mama WINT Miracles by Stella

Samen met Fabulous Mama hebben we een prachtige win-actie opgezet, want ja ook mama’s hebben zichzelf liefdevol te verzorgen, misschien wel juist mama’s! Wij weten als moeders dat dat er nog wel eens bij in wil schieten, zeker als je kinderen klein zijn en veel aandacht & tijd vragen.

We verlootten twee prachtige cadeausets die met veel liefde ontvangen zijn. Twee blije mama’s, daar doen we het voor!

(meer…)

Bekijk artikel

Fair Green Goods testte natuurlijke & vegan deodorants uit

Fair Green Goods staat voor goede groene hippe zaken, dus ook natuurlijke huidverzorging. Eigenaresse Vivienne testte onze Frisse Dag Deodorant samen met nog een aantal andere merken. Ze kreeg van veel merken natuurlijke aluminiumvrije deodorants last van rode plekken onder haar oksels en was dus echt op zoek naar een werkende deodorant die haar huid niet irriteerde.

Lees hier wat ze van onze natuurlijke & vegan deodorantstick vond…

(meer…)

Bekijk artikel

Miracles in de test van Meukvrij met Monique

In 2018 hield Monique van der Vloed van ‘Meukvrij met Monique’ voor het eerst een natuurlijke deodorant test. Dat werd gewaardeerd: de test ging viraal. Deo’s zijn actueel. Daarom heeft Monique pas besloten om een nieuwe test te houden, want de markt staat niet stil. Sterker nog, het is explosief gegroeid.

En je raadt het al… de Frisse Dag Deodorant van Miracles by Stella werd ook aangevraagd door Monique en getest. Lees hier wat ze ervan vond…

(meer…)

Bekijk artikel

Weten hoe je aan een goede crème komt? Beautyweb ‘Tried & Tested’

Beautyweb is er voor iedereen die op zoek is naar informatie en inspiratie over beauty, gezondheid en lifestyle.We zijn dan ook heel blij met hun review. Sandra en Femke sloegen aan het testen met onze Pluk de Dag Crème en de Goede Nacht Crème.

“Heb jij al goede voornemens? Als je goede voornemen is om meer natuurlijke huidverzorging te gaan gebruiken, hebben wij nog wel een tip voor je.”

(meer…)

Bekijk artikel

Ontvang als eerste de nieuwtjes en kortingen als lezer van Miraculeus Nieuws

Volg ons op social media

 

Bel of mail ons gerust

Miracles by Stella BV
Judith Webber – 06-413 69 238
Celesta Handstede – 06-833 28 529‬

Of vul ons contactformulier in