fbpx

Ja! Ik wil graag Miraculeus Nieuws ontvangen:

Miracles by Stella in de pers

Miracles by Stella verschijnt geregeld in de media. Er wordt heel positief op ons merk gereageerd, zowel in Nederland als internationaal. Daar zijn we natuurlijk superblij mee!

Hier kun je zien in welke pers er iets is verschenen over ons, ons verhaal en/of ons merk. Mocht je ook interesse hebben in een interview of artikel met (één van) ons, neem dan contact met ons op via judith@miraclesbystella.com. Dat vinden wij alleen maar leuk!


Miracles in de test van Meukvrij met Monique

In 2018 hield Monique van der Vloed van ‘Meukvrij met Monique’ voor het eerst een natuurlijke deodorant test. Dat werd gewaardeerd: de test ging viraal. Deo’s zijn actueel. Daarom heeft Monique pas besloten om een nieuwe test te houden, want de markt staat niet stil. Sterker nog, het is explosief gegroeid.

En je raadt het al… de Frisse Dag Deodorant van Miracles by Stella werd ook aangevraagd door Monique en getest. Lees hier wat ze ervan vond…

(meer…)

Bekijk artikel

Heb jij al goede voornemens? Beautyweb ‘Tried & Tested’ onze crèmes

Beautyweb is er voor iedereen die op zoek is naar informatie en inspiratie over beauty, gezondheid en lifestyle.We zijn dan ook heel blij met hun review. Sandra en Femke sloegen aan het testen met onze dag- en de nachtcrème.

“Heb jij al goede voornemens? Als je goede voornemen is om meer natuurlijke huidverzorging te gaan gebruiken, hebben wij nog wel een tip voor je.”

(meer…)

Bekijk artikel

In het AD over (digitale) nalatenschap

In het Algemeen Dagblad stond op 9 november 2019 een artikel over digitaal nalatenschap. Judith is hiervoor geïnterviewd door een journaliste, omdat zij het Facebook profiel van haar moeder Stella beheert. Stella wilde graag op deze manier (en via haar Miracles) levend blijven. En wij vinden het heel fijn dat mensen zo kunnen zien wie Stella was, afgezien van haar verhaal hier op onze site natuurlijk.

Bekijk artikel

Miracles by Stella in de Renata

Renata Magazine is hét (nieuwe) tijdschrift voor ondernemende vrouwen. Voor vrouwen die bewust in het leven staan en die gezonde keuzes maken voor zichzelf. Ofwel: een perfecte match met ons merk.

We zijn dan ook supertrots op onze pagina-grote weggeef-actie van onze Goede Nacht Crème in dit prachtige magazine.

Bekijk artikel

Kortingsactie in GezondNU

gezondNU is hét magazine over gezondheid, voeding en psyche. Door inspirerende artikelen en praktische tips, helpt gezondNU jou gezond te blijven.

In het september-nummer van gezondNU staan we met een prachtige kortingsactie, 15% korting op al onze Miracles.

Bekijk artikel

All you need is een goede deodorant – ‘Tried & Tested’ onze deodorant

Beautyweb is er voor iedereen die op zoek is naar informatie en inspiratie over beauty, gezondheid en lifestyle.We zijn dan ook heel blij met hun review. Sandra en Femke sloegen aan het testen met onze deodorant, onze bijzondere omstandigheden.

“Wat ruikt naar pepermunt, is zweetbestendig tot wel 35 graden en is ook nog eens gemaakt van natuurlijke ingrediënten? Het lijkt een flauwe vraag, maar bij tropische temperaturen oh zo onontbeerlijk: een goede deodorant.”

(meer…)

Bekijk artikel

Transparantie in de cosmeticabranche

Zoals je wel weet staan wij voor transparantie in de cosmeticabranche, we zijn graag volkomen open & eerlijk over onze ingrediënten, waarom wat er in zit en vooral ook dat we helemaal – 100% dus – puur natuurlijk & vegan zijn als lijn.

Nu ontdekten wij de afgelopen jaren dat veel consumenten niet goed weten waar ze op te letten hebben, als ze een goed & eerlijk product willen kopen. De termen vliegen je om de oren… Dus… dachten we: laten we een handje helpen door dit artikel te schrijven en met jou te delen. (meer…)

Bekijk artikel

Pluk de Dag Creme in gezondNU

gezondNU is hét magazine over gezondheid, voeding en psyche. Door inspirerende artikelen en praktische tips, helpt gezondNU jou gezond te blijven.

In het dubbeldikke zomernummer van gezondNU prijkt onze Pluk de Dag Crème op een halve pagina. 10 trouwe abonnees worden namelijk verrast met Pluk de Dag Creme! Een supermooie actie!

Bekijk artikel

In de Santé – deo’s met 0% aluminium

In de Santé van juni 2019 prijkt onze Frisse Dag Deodorant tussen de deodorants die allemaal 0% aluminium bevatten.

Er staan mooie natuurlijke merken bij, maar… let op ze zijn niet allemaal 100% natuurlijk. Laat je niet foppen, dat er geen aluminium in zit zegt niks maar dan ook niks over de rest van de ingrediënten! Onze tip: onderzoek, lees de etiketten, kijk zorgvuldig naar de claims.

(meer…)

Bekijk artikel

Wellness Spots over Miracles by Stella

Wellness Spots is een Wellness Lifestyle Magazine voor mannen en vrouwen die van het leven houden, die het beste willen voor zichzelf en die geïnteresseerd zijn in alles wat met wellness te maken heeft. We zijn dan ook heel blij met hun review.

“Het is niet moeilijk om te ontdekken waarom Miracles By Stella langzaam aan de beauty-markt binnen aan het komen is. Dit pure merk is gemaakt met passie én vanuit een passie en dat is de drijfveer van Stella geweest om dit merk op de markt te brengen….”

(meer…)

Bekijk artikel

JouwBox.nl winactie

Zo cool, Tim Hortensius van JouwBox.nl  – Ralph Moorman Favorites vroeg ons om een winactie met Miracles by Stella te doen voor hun community. Allemaal gezondheids-liefhebbers. Wat een succes was dat!

Wel 200 mensen deden mee, men was superenthousiast en tja… er konden maar 2 mensen winnen: Amy de Keijzer-Büttner en Monique Heesakkers, die heel blij werden van hun pakketje Miracles! Kijk maar!

(meer…)

Bekijk artikel

Miracles by Stella op HSP en zoveel meer

Op de site van HSP en zoveel meer prijkt alweer een prachtige recensie van Miracles by Stella. Veel HSP-ers zijn gevoelig voor wat ze op hun huid smeren, dat sluit goed aan bij Stella’s motto: “Smeer niets op je huid dat je niet kunt eten”. Daar biedt Miracles by Stella een mooie lijn voor – puur natuur & vegan.

(meer…)

Bekijk artikel

Boost Your Health maakt kennis met Miracles by Stella

Boost Your Health, het grootste online Health en Lifestyle platform van Nederland, heeft met 55.000 bezoekers, waarvan 38.000 unieke bezoekers en 349.000 pageviews per maand, een enorm bereik. We zijn dan ook héél blij met hun positieve review:

“Wij mochten de nieuwe natuurlijke producten van Miracles by Stella eens uitproberen en ik kan je vertellen dat dit een hele fijne ervaring was. Toen ik het pakketje kreeg werd ik verrast door de prachtige uitstraling van de producten. Bij een eerste test op mijn hand werd ik ook heel erg blij van de heerlijke frisse geur die je ruikt. Deze producten verdienen een plaatsje in de spotlight en hebben een wel héél bijzonder verhaal en daarom ga ik jullie er alles over vertellen. Lees je mee?” 

(meer…)

Bekijk artikel

Ann Ages Gracefully over Miracles

Annette van Ann Ages Gracefully is erg enthousiast over onze Miracles. Ze kreeg van ons een sample setje toen de lijn bijna uitkwam. Dit is wat ze schreef: “De crèmes zijn mijn favorieten zou ik met een gerust hart fullsize aanschaffen, fijne producten en helemaal natuurlijk, toppers!”

Bekijk artikel

With love from Amy enthousiast over Miracles

Amy Tijs, een 19e jarige Nederlandse blogger die schrijft onder de naam “With love from Amy”  reageerde enthousiast op ons persbericht en testte onze Miracles uit:

Ik heb de deodorant, de dag- en de nachtcrème uitgeprobeerd. In het verleden heb ik enkel spray deo gebruikt dus het was voor mij de eerste keer dat ik een deo stick gebruikte. Ik dacht eigenlijk altijd dat een deodorant stick niet zo fris en handig te gebruiken zou zijn, maar het tegendeel bleek. Daarom is het altijd goed om wat nieuws te proberen. Deze deodorant ruikt erg fris en het voelt fijn op de huid. Ik heb van nature een gevoelige huid, maar van deze deo heb ik geen irritaties gekregen…. “

(meer…)

Bekijk artikel

Nieuwe producten in de Esthé

Op de Beautybeurs hadden Celesta & Judith een heel leuk gesprek met de Esthé, hét beauty-tijdschrift voorvoor de ondernemende beautyprofessional. Op basis hiervan vroegen ze of we Miracles by Stella in hun rubriek ‘nieuwe producten’ wilden listen in hun volgende editie. Nou dat wilden we natuurlijk wel. Zie hier het gehele artikel!

Bekijk artikel

Bedrijf van een Wereldwijf

“JUDITH MAAKT MET MIRACLES DE DROOM VAN HAAR OVERLEDEN MOEDER WAAR!” Dat is de titel van het prachtige artikel over Judith als Wereldwijf dat De Wereldwijven schreef over ons verhaal! Met een actie voor moederdag erin natuurlijk 😉

Stella glimlacht van boven dat we zo goed bezig zijn!

Bekijk artikel

Miracles by Stella op Mamas.nl

Er verscheen een mooi stuk op mamas.nl – durf te leven, in de rubriek Mooi & Gezond over Miracles by Stella, met een prachtige foto erbij van de cadeauset met alle keurmerken erbij. Nou mama’s jullie zijn van harte welkom bij Miracles, voor jullie zelf én voor jullie pubers 😉

Bekijk artikel

Winactie in Mijn Geheim

In de uitgave van Mijn Geheim die op 30 april 2019 uitkwam (nog voor onze lancering), stond een mooie winactie van Miracles by Stella. We mochten een cadeauset weggeven aan één van de winnaressen, die daar natuurlijk héél blij mee was, als één van de eersten die deze prachtige set mocht ontvangen. Spread the love!

Bekijk artikel

Miracles by Stella op Pien.tv – Maak je huid blij – aflevering 2

Judith & Celesta werden uitgebreid geïnterviewd door Pauline van Aken en Juliette Grimbergen over onze lijn pure verzorgingsproducten en in hoeverre deze bij kan dragen als je echt een lastige huid hebt, zoals een van de andere gasten, Bianca. Ook is er een dermatoloog aanwezig die voor het nodige tegenwicht zorgt. Een mooie aflevering over hoe je je huid blij kunt maken.

(meer…)

Bekijk artikel

Miracles by Stella op Pien.tv – Maak je huid blij – aflevering 1

Judith & Celesta werden uitgebreid geïnterviewd door Pauline van Aken en Juliette Grimbergen over onze lijn pure verzorgingsproducten, over onze drijfveren en wat Judith van haar moeder Stella geleerd heeft. Een mooie aflevering over hoe je je huid blij kunt maken (en meer).

(meer…)

Bekijk artikel

Interview op Radio Aalsmeer

Op Tweede Paasdag 2018 sprak Judith met Esther Sparnaaij over Miracles by Stella, hoe het begon, wat Stella bewoog en ook wat Judiths drive is om dit voort te zetten.

Luister hier de uitzending terug (het gesprek was in het eerste uur – luistertijd +/- 25 minuutjes)!

Bekijk artikel

Interview in de Libelle

Yes, we staan in de Libelle (2018-40) met een prachtig interview met Judith over de oorsprong van Miracles by Stella, we zijn supertrots!

En hoe toevallig… de fotografe was dezelfde fotografe die Stella & Judith op de foto heeft gezet voor de Moederdag-special in de Margriet in 2015: Marloes Bosch.

Judith bleek door dit artikel ook mee te doen aan de verkiezing van de Libelle STER 2018. Helaas heeft ze niet gewonnen. Maar zoals Erica Terpstra zei (die de uitreiking deed): “Ieder van jullie is een winnaar, omdat jullie dagelijks de wereld een beetje mooier maken!” En zo is het!

Bekijk artikel

Artikel in NRC

Stella werd in oktober 2014 gevraagd hoe ze tot haar doe-het-zelf deodorant is gekomen, lees hier het artikel in het NRC!

Toen wist ze nog niet dat we nu al zover zouden zijn met de professionalisering van Miracles by Stella.

Bekijk artikel

In het Parool

In het Parool stond Judith in de rubriek ‘Mensen’ met de crowdfunding-campagne die ze in 2018 hield met Celesta voor Miracles by Stella. Het was een flink bedrag dat we bij elkaar moesten krijgen om de lijn professioneel te kunnen laten produceren. Maar… het is gelukt. Met wat passen en meten weliswaar, maar het is gelukt!

Bekijk artikel

Schrijf je in voor Miraculeus nieuws

Volg ons hier

 

Neem contact met ons op

Miracles by Stella BV
Judith Webber &
Celesta Kessels-Handstede

info@miraclesbystella.com