vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis cadeauverpakking mogelijk niet goed, geld terug - we houden van blije klanten gratis verzenden al vanaf € 35,- achteraf betalen mogelijk

Ja! Ik wil graag Miraculeus Nieuws ontvangen:

Miracles by Stella in de pers

Miracles by Stella verschijnt geregeld in de media. Er wordt heel positief op het merk gereageerd, zowel in Nederland als internationaal. Daar ben ik natuurlijk superblij mee!

Hier kun je zien in welke pers er iets is verschenen over Miracles, het verhaal en/of het merk. Mocht je ook interesse hebben in een interview of artikel met mij, neem dan contact met mij op via judith@miraclesbystella.com. Dat vind ik alleen maar leuk!


Beautyblogger Verdraaid Mooi over de Frisse Dag Deodorant

Naar aanleiding van de zomer actie met de Frisse Dag Deodorant in de Bluxbox, ontdekte Daphne van beautyblog Verdraaid mooi, de deodorant en werd ze nieuwsgierig.

Ze testte hem uitvoerig en zie hier haar bevinden…

(meer…)

Bekijk artikel

FNF Health schreef een artikel over vegan verzorging en noemde het merk

Het grote health platform FNF Health benaderde mij omdat ze een artikel wilden schrijven over vegan verzorging, wat ik natuurlijk superleuk vind. Ik draag tenslotte graag bij aan bewustwording in cosmetica-land.

Ik heb mooie input geleverd en zij hebben het merk mooi in het zonnetje gezet. Heel fijn!

Lees hier het hele artikel:

(meer…)

Bekijk artikel

Story – Miracles by Stella cadeausets

Ook de Story toonde interesse in Miracles by Stella, wat best bijzonder te noemen is. Linda, de hoofdredactrice vond het merk mooi en wilde graag samen met mij een winactie opzetten voor lezers van het blad en volgers van hun social media kanalen.

Je kunt nu nog meedoen!

(meer…)

Bekijk artikel

Fabulous Mama – Mama WINT Miracles by Stella

Samen met Fabulous Mama heb ik een prachtige win-actie opgezet, want ja ook mama’s hebben zichzelf liefdevol te verzorgen, misschien wel juist mama’s! Ik weet als moeder dat dat er nog wel eens bij in wil schieten, zeker als je kinderen klein zijn en veel aandacht & tijd vragen.

Ik verlootte twee prachtige cadeausets die met veel liefde ontvangen zijn. Twee blije mama’s, daar doe ik het voor!

(meer…)

Bekijk artikel

Fair Green Goods testte natuurlijke & vegan deodorants uit

Fair Green Goods staat voor goede groene hippe zaken, dus ook natuurlijke huidverzorging. Eigenaresse Vivienne testte de Frisse Dag Deodorant samen met nog een aantal andere merken. Ze kreeg van veel merken natuurlijke aluminiumvrije deodorants last van rode plekken onder haar oksels en was dus echt op zoek naar een werkende deodorant die haar huid niet irriteerde.

Lees hier wat ze van de natuurlijke & vegan deodorantstick vond…

(meer…)

Bekijk artikel

Miracles in de test van Meukvrij met Monique

In 2018 hield Monique van der Vloed van ‘Meukvrij met Monique’ voor het eerst een natuurlijke deodorant test. Dat werd gewaardeerd: de test ging viraal. Deo’s zijn actueel. Daarom heeft Monique pas besloten om een nieuwe test te houden, want de markt staat niet stil. Sterker nog, het is explosief gegroeid.

En je raadt het al… de Frisse Dag Deodorant van Miracles by Stella werd ook aangevraagd door Monique en getest. Lees hier wat ze ervan vond…

(meer…)

Bekijk artikel

Ontvang als eerste de nieuwtjes en kortingen als lezer van Miraculeus Nieuws

Volg Miracles by Stella op social media

 

Bel of mail gerust

Miracles by Stella BV
Judith Webber – 06-413 69 238

Of vul het contactformulier in