Reviewbeleid Miracles by Stella

Waarom verzamelen we reviews?
De reviews op MiraclesbyStella.com zijn bedoeld om met andere klanten te delen hoe je een product hebt ervaren. Wil je een review schrijven? Dat kan hier. Super natuurlijk! Denk aan de onderstaande voorwaarden tijdens het schrijven en dan komt je review snel online.

We gaan voor 100% eerlijke reviews en daarom staan we de volgende zaken bewust niet toe:

 • Je bent geen klant van Miracles by Stella en hebt het betreffende product dus niet gekocht bij ons
 • Meningen of uitspraken die niets te maken hebben met hoe je het product hebt ervaren
 • Alleen maar opmerkingen over de prijs, verzending en dergelijke
 • Ongepaste taal (bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend: scheldwoorden, racistische uitlatingen, ziektes of verbasteringen)
 • Verwijzingen, wel of niet als URL, naar andere websites. Kortingen, kortingswebsites, acties, campagnes of prijsverschillen ten opzichte van andere winkels
 • Commerciële inhoud en/of een commercieel doel. De reviews op deze website zullen nooit geplaatst worden door mensen die betaald worden voor het schrijven van reviews. Ook zal er nooit een review verschijnen van reviewers die in ruil voor een goede review het product mogen behouden.

Wanneer worden reviews verwijderd?

Wij kunnen zover bericht een review afkeuren direct nadat ie is geschreven of naderhand verwijderen.

Dit kan onder andere in deze gevallen:

 • Als één of meerdere voorwaarden niet zijn nageleefd of als wij hier een redelijk vermoeden van hebben.
 • Als de review gaat over productinformatie die fout was op het moment van aankoop, maar ondertussen is aangepast. Om te voorkomen dat klanten in de war raken, kunnen we ervoor kiezen om de review te verwijderen.
 • Wanneer we reden hebben om aan te nemen dat de review nep is. Je moet namelijk daadwerkelijk klant van Miracles by Stella zijn en daadwerkelijk het product gekocht hebben om er een review over te kunnen schrijven.
 • Een negatieve ervaring is voor ons nooit een reden om uw review af te keuren of te verwijderen. Als de review voldoet aan de voorwaarden, dan komt deze online. Hoe negatief of positief hij ook is. Dan reageren we natuurlijk gepast, we zien tenslotte graag blije klanten (zie ook ons Bestellen, verzenden & retourbeleid).

Hoe reviews worden verzameld en getoond

Klanten kunnen alleen een review schrijven over artikelen die ze daadwerkelijk bij ons gekocht hebben. Zo zijn we zeker dat reviews zijn geschreven door ervaringsdeskundigen en dus 100% eerlijk zijn.

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Je kunt op 2 manieren een review schrijven:

 1. Bij elk artikel op onze website of app is een review-onderdeel waar je je eigen review kunt starten. Dit is alleen mogelijk wanneer je het product ook daadwerkelijk bij ons gekocht heeft. Zonder bestaand account kunt u geen review achterlaten.
 2. Daarnaast nodigen we alle kopers na enkele weken uit om het gekochte product te reviewen.
  Wij koppelen daarvoor automatisch en éénmalig de ordergegevens (bestelnummer en daaraan gekoppelde producten) aan deze éénmalige uitnodiging.

Reviews zijn nooit direct zichtbaar. Dat komt omdat de herkomst en inhoud eerst handmatig worden gecontroleerd. Deze controle doen we zelf.

Review uitnodigingen door een derde partij

Wij werken samen met derden om algemenere reviews te verzamelen. Deze reviews worden op deze website gepresenteerd, maar staan niet op onze servers. Dit zijn de uitnodigingen die ook alleen maar daadwerkelijke klanten kunnen plaatsen na persoonlijke uitnodiging (en na een daadwerkelijke aankoop). Ook deze uitnodiging is éénmalig.

Voor deze uitnodigingen en reviews gelden dezelfde voorwaarden en regels als hierboven omschreven.

2022 © Miracles by Stella • Productfotografie: Judith Keessen • KvK 71163352 • BTW-nummer NL858604759.B01
De waardering van www.miraclesbystella.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 145 reviews.