Ons verhaal

Stella’s verhaal

Puur natuur, in al haar vormen, is waar ik voor ga en sta. Mens en natuur zijn één en prachtig en compleet van zichzelf. Ik ben er dan ook van overtuigd, dat wij als mens nooit iets tekort hoeven te komen. Alles is al van nature in onszelf of in de natuur aanwezig. Zoals een gezond lichaam natuurlijke voeding nodig heeft, vraagt de huid om natuurlijke verzorging!

Al in mijn twintiger jaren kwam ik in aanraking met natuurlijke voeding om mijn gevoelige lijf beter van dienst te zijn. Eind jaren 90 ben ik mij gaan verdiepen in natuurlijke verzorging van de huid door een studie Aromatherapie te volgen. Mijn passie werd mijn eigen therapie en vanuit dit onderzoek en die ervaring werd mijn levensmissie geboren: het ontwikkelen van natuurlijke verzorgingsproducten en deze toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Zo ontwikkelde ik als eerste een natuurlijke deodorant zonder aluminium, daar was veel vraag naar, gezien alle horrorverhalen over de effecten van aluminium.

Ik gaf mijn onderneming de naam ‘Miracles by Stella’ omdat ik aan den lijve ondervond, welke wonderen er kunnen gebeuren wanneer je voor puur natuur kiest. Ook vond ik het elke keer als een product gelukt was, een fijn wonder. Tijdens het proces van ontwikkelen en experimenteren werd mijn huid zichtbaar jonger, mijn glimlach intenser en voelde ik mij steeds gelukkiger.

Dit kwam doordat ik mij realiseerde dat ik voor het eerst van mijn leven van mijzelf begon te houden… Lange tijd voelde ik mij in een cocon, worstelend met mijn gezondheid, wetende dat ook ik die vlinder in mij had. Met de ontwikkeling en groei van Miracles by Stella, transformeerde ik van een rups in een vlinder. Vanaf dat moment wilde ik niets liever, dan mijn levensgeluk en liefde delen!

Puur liefs van Stella

PS Luister je liever? Klik dan hier om Stella zelf te horen, ze legt graag uit waarom ze begonnen is met haar Miracles en hoe het komt dat de vlinder zo’n belangrijk symbool voor haar is:

Judiths verhaal

Mijn moeder heeft me al van kleins af aan kennis laten maken met puur natuurlijke producten. Ze was altijd bezig om me zo gezond mogelijk eten voor te schotelen. En lekker dat ik het vond, dat weet ik nog goed. In m’n pubertijd is ze gaan experimenteren met het maken  van huidverzorgingsproducten en natuurlijk was ik haar proefkonijn. Volhardend als mijn moeder was, ging ze door tot haar ‘recept’ klopte.

Op haar 59-ste startte ze – na wat stimulans van mij – haar eigen bedrijf. Ze begon weer met puur natuurlijke producten maken, ze maakte ze soms zelfs op maat. De huidige productnamen werden bedacht, er kwam een mooi logo (met een vlinder) en zo was het merk geboren. Ze kreeg steeds meer klanten, mensen vertelden elkaar hoe fijn de producten waren.

Toen ze uit haar jasje groeide, zijn we samen op zoek gegaan naar een producent en een distributeur. We kozen de 3 favoriete producten van haar klanten om te laten produceren. Helaas werd ze eind 2015 heel erg ziek, het bleek uitgezaaide borstkanker. Haar gezondheid stond voorop, we hoopten lange tijd dat ze beter zou worden. Vanaf het voorjaar van 2017 werd helder dat dat niet ging lukken, ze vroeg me of ik het stokje wilde overnemen en JA dat wilde ik. M’n moeder overleed in augustus 2017. Gelukkig leeft ze voort in haar Miracles, zo verspreid ze haar liefde nog steeds. Ik ben niet alleen, ik voel haar liefde en haar leiding heel sterk!

Wat ik zo bijzonder vind, is dat mijn moeder met elk beetje energie dat ze had, haar ‘Miracles’ maakte, tot op het laatst toe. Het was echt haar passie. Voor mij staat dit merk dan ook voor pure liefde, liefde voor jezelf, door je huid op een goede en natuurlijke manier te verzorgen. Miracles by Stella is liefde in een potje! Dat is mijn drijfveer om dit merk groot te maken!

Ik ben de lijn gestart door middel van een grootscheepse crowdfunding campagne via Crowd About Now. De eerste paar jaar heb ik geregeld crowdfunding nodig om het merk op te bouwen en de lijn uit te breiden. Gelukkig heeft Miracles by Stella veel enthousiaste volgers die graag hun steentje bijdragen.

Puur liefs van Judith


 
 

Ik hoop natuurlijk dat jij net zo enthousiast bent over de Miracles als ik dat ben. Ik gebruik ze zelf dagelijks met veel liefde, mijn huid vaart er wel bij. Spread the love!

Bekijk de producten

2021 © Miracles by Stella • Fotografie: Judith Keessen • KvK 71163352 • BTW-nummer NL858604759.B01
whatsapp