Natuurlijk stralend, wie wil dat niet?

De perfecte beauty-routine, zo doe je dat!

Wil je een natuurlijk stralende gezichtshuid? Lees deze post dan zorgvuldig… dit gaat wonderen verrichten voor je…

Goede gewoonte: je gezicht dagelijks reinigen

Je weet vast al dat je gezichtshuid dagelijks in contact staat met vervuiling, vrije radicalen, etc. Des te belangrijker om jezelf een goede gewoonte aan te leren… namelijk een goede reiniging én verzorging van je gevoelige gezichtshuid.

Je gaat het voelen én zien. En je gaat het ook terug krijgen van je omgeving… want niet alleen jij gaat het zien, iedereen gaat zien hoe natuurlijk stralend je huid ineens is!

Reinigen én verzorgen in één

Reinig je huid allereerst met een goede natuurlijke zachte reiniger, bijvoorbeeld met de Weelderige Gezicht Zeep (die in maart in de aanbieding gaat zijn). Deze zeep kent 2 fases, een zachte reiniging met het weelderige schuim dat ze afgeeft. En – als je doormasseert – gebeurt er een wonder…. de olie in de zeep komt vrij. Je voelt het onder je vingers gebeuren. Je huid vaart er wel bij, ze neemt het laagje olie maar al te graag in haar op.

Antioxidanten doen wonderen

Daarna spray je de Pure Rozen Lotion op je gereinigde gezicht met de fijne mist. Laat deze prachtige lotion lekker in je huid trekken, zodat de anti-oxidanten hun werk kunnen doen. Als de lotion eenmaal ingetrokken is, kun je je dag- of nachtcrème gebruiken (de Pluk de Dag Crème danwel de Goede Nacht Crème). Zo heb je een prachtige én gezonde beauty routine waar je huid natuurlijk stralend van wordt!

2022 © Miracles by Stella • Productfotografie: Judith Keessen • KvK 71163352 • BTW-nummer NL858604759.B01
De waardering van www.miraclesbystella.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 145 reviews.