Even terug in de tijd

25 juli 2019
xx

Judith deelt:

Even terug in de tijd. M’n moeder Stella maakte jarenlang met de hand haar Miracles, op verzoek met bepaalde ingrediënten of juist een extra vette crème. Haar klantenkring groeide gestaag, mensen waren unaniem enthousiast. Zo ontstond het idee om te professionaliseren.

De vlinder ? was toen al het symbool, die stond voor haar eigen ont-popping. Ze koos ervoor op haar 59e om zelfstandig ondernemer te worden, om haar giften met de wereld te delen, waarvan ze lang de waarde niet van inzag. Ze was namelijk het grootste deel van haar leven ziek geweest en niet in staat geweest om te werken.

Ze gaf Reiki, aromatherapie-sessies en ging steeds meer verzorgingsproducten zelf maken, bij gebrek aan pure producten in de winkels. Zo ontstond de Miracles lijn, elke keer als een product lukte naar haar smaak, zag ze dat als een wondertje. En die wondertjes gunde ze iedereen!

Hoe mooi dat ze nu dan ook verkrijgbaar zijn voor iedereen die kiest voor pure zelfzorg!? ❤️

#memories #puurnatuur #pureverzorging #pureskincare #giftsofnature #vegan #eerlijk #transparant #duurzaam #eco #crueltyfree #cleanbeautyrevolution #miraclesbystella #madewithlove

De waardering van www.miraclesbystella.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 146 reviews.