Goede gezichtsverzorging

Wat is goede gezichtsverzorging?

Door voor jou op een rijtje te zetten wat voor feiten en fabeltjes er zijn rondom goede gezichtsverzorging, helpen we je graag bewust kiezen.

Feitjes:

Reinigen is de basis van een goede gezichtsverzorging. Het is belangrijk om ‘s ochtends en ‘s avonds je gezicht goed te reinigen om vuil, overtollig talg en make-upresten te verwijderen.

Een goede gezichtscrème is belangrijk om de huid te hydrateren en te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Kies een crème die past bij jouw huidtype.

Het regelmatig exfoliëren van de huid helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van de celvernieuwing.

Het drinken van voldoende water draagt bij aan een gezonde huid. Hydratatie van binnenuit is belangrijk voor een stralende en gezonde huid.

Fabeltjes:

Je hoeft alleen maar je gezicht te reinigen als je make-up draagt. Dit is niet waar. Ook als je geen make-up draagt, kan vuil en talg zich ophopen op je huid, wat kan leiden tot verstopte poriën en acne.

Een duurdere gezichtscrème is beter dan een goedkopere. Dit is niet per se waar. Duurdere crèmes kunnen meer ingrediënten bevatten, maar dit betekent niet automatisch dat ze beter zijn voor jouw huid. Je zult een ander selectiecriterium moeten toepassen…

Scrubben is goed voor de huid. Dit is niet helemaal waar. Te vaak scrubben of met te ruwe scrubdeeltjes kan de huid juist beschadigen en irriteren. Het is belangrijk om hier voorzichtig mee om te gaan. Een natuurlijke scrub helpt hierbij.

Huidverzorging is alleen belangrijk voor vrouwen. Dit is niet waar. Mannen hebben ook baat bij een goede huidverzorgingsroutine.

Wat heb je geleerd over goede gezichtsverzorging?

Wij zijn natuurlijk heel erg benieuwd of je hierdoor een beter beeld hebt wat een goede gezichtsverzorging inhoudt of dat je nog meer wilt weten!? Laat je ons dat weten, vinden we leuk!

Heb je inmiddels wel interesse in natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten gekregen? Check this out!

-> Wat heb jij hiervan opgestoken?

2022 © Miracles by Stella • Productfotografie: Judith Keessen • KvK 71163352 • BTW-nummer NL858604759.B01
De waardering van www.miraclesbystella.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 146 reviews.