Waarom kokosolie in de Miracles?

5 maart 2019
xx

Celesta deelt:

Waarom gebruiken wij kokosolie – Cocos Nucifera Oil – in onze Miracles?

Kokosolie (ook wel kokosvet) wordt verkregen door het persen van kokosnoten. De olie wordt verkregen uit het witte vruchtvlees van de kokosnoot.

Op kamertemperatuur is kokosolie hard en wordt daarom ook wel kokosvet genoemd. Het smeltpunt van virgin kokosolie ligt tussen de 24 en 26 graden.

Kokosolie heeft een heel licht aroma en de smaak van de kokosnoot. Kokosolie is een voorbeeld van een gezonde verzadigde vetsoort.

Kokosolie heeft op de huid een beschermende werking, onder andere tegen uitdroging en bij zonnebaden. Kokosolie word snel opgenomen in de huid en laat geen vettige laag achter. Kokosolie is licht zuurvormend, wat goed is voor de pH­balans van de huid. Het laurine- en capryl­zuur in kokosolie hebben een anti microbiële en schimmeldodende werking op de huid.
Kan ook heilzaam werken bij psoriasis en eczeem.

Wordt geregeld in haar-, tandpasta- en deodorant producten verwerkt. Wij gebruiken in onze producten kokosolie, omdat het goed hydrateert, ook bij een zeer droge, gevoelige huid. Omdat kokosolie bacteriën doodt, werkt het ook goed in onze deodorant.

Een breed toepasbaar product met vele voordelen!

Het kan in-en uitwendig gebruikt worden.

Culinair is kokosolie zeer geschikt om mee te bakken, braden, wokken en frituren.
Het is de meest stabiele olie van alle plantaardige oliën.

Kokosolie, een van oorsprong tropische olie. Ongeveer 4000 jaar geleden werd kokosolie door stammen uit de tropen gebruikt vanwege de geneeskrachtige werking. Door de populariteit verspreidde kokosolie via Afrika, India, Zuid- en Midden-Amerika en Azië over alle delen van de wereld.

Tegenwoordig kun je kokosolie kopen bij supermarkten, drogisten en natuurwinkels.

Kruidenmagie van de kokosnoot: reiniging, bescherming, kuisheid

#transparantie #celestadeelt #naturalcosmetics #pureverzorging #miraclesbystella #puurnatuur #liefde #youwillloveit #madewithlove

De waardering van www.miraclesbystella.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 145 reviews.