fbpx
vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis cadeauverpakking per product mogelijk niet goed, geld terug - we gaan voor blije klanten gratis verzenden al vanaf € 35,- ook achteraf betalen mogelijk

Ja! Ik wil graag Miraculeus Nieuws ontvangen:

Wat doet aluminium chloride in deodorant?

15 april 2020

Aluminium chloride zit in veel deodorants als anti-transparant. Een anti-transparant blokkeert langdurig de uitgangen van de zweetklieren en daarmee de productie van zweet.

Zweet tegenhouden is voor de korte termijn misschien fijn, maar zweten doe je niet voor niets: je lichaam ruimt daarmee gifstoffen op waarvan je blij bent dat ze uit je lichaam zijn.

Aluminium chloride is niet natuurlijk en trekt via de okselklieren in je lichaam, waardoor het ook weer effecten geeft op je algehele gezondheid. We zeggen niet voor niets: ‘Smeer niets op je huid dat je niet kunt eten’. Dat geldt zeker voor aluminium chloride, dat zou je niet in je hoofd halen om te eten, toch?

Zweten wil je niet voorkomen, maar zweetgeurtjes wel! De deodorant van Miracles is daarom 100% puur én vegan en natuurlijk vrij van aluminium chloride. Wij gebruiken als werkstoffen de etherische oliën van salie, pepermunt en lavendel. Die werken verfrissend, antibacteriël, zuiverend en kalmerend.

Het beste van de natuur voor jouw huid!

Ontvang als eerste de nieuwtjes en kortingen als lezer van Miraculeus Nieuws

Volg ons op social media

 

Bel of mail ons gerust

Miracles by Stella BV
Judith Webber – 06-413 69 238
Celesta Handstede – 06-833 28 529‬

Of vul ons contactformulier in