De rijkheid van zonnebloemolie

19 februari 2019

Celesta deelt:

Waarom gebruiken wij Zonnebloemolie -Helianthus Annuus Seed Oil- in onze Miracles ?

Zonnebloemolie of zonnebloemextract wordt gewonnen uit de zaden van de zonnebloem. Voor toepassing in cosmetica is de beste olie koudgeperst. Deze olie is langer houdbaar en ze wordt o.a. in antiverouderingscrème, babyolie en haarconditioner toegepast.

Deze koud geperste zonnebloemolie is rijk aan vitamine A,E en C en bevat meer linolzuur dan de gewone zonnebloemolie. Het verzacht de huid, is diep vocht inbrengend. Het helpt bij een droge, vale of beschadigde huid, vermindert schilfers, herstelt de soepelheid van de huid, helpt vochtverlies tegen te gaan door een laagje op de huid te vormen, verzacht, vermindert huidirritaties en zorgt voor een betere doorbloeding van de huid. Het is voor alle huidtypen geschikt.

Het kan in-en uitwendig gebruikt worden. Zonnebloemolie die voor consumptie gebruikt wordt is minder lang houdbaar. De meervoudig onverzadigde vetzuren kunnen hart-en vaatziekten voorkomen en de cholesterolspiegel positief beïnvloeden.

Het is een heerlijke huid-of massageolie die verzacht en beschermt. Het maakt de huid satijnzacht en laat geen vettig gevoel achter. Wel kan de olie iets uitdrogend werken. Dat maakt het geschikt bij een vette huid, acné en bij een teveel aan talgafscheiding. De olie is verder heilzaam bij kneuzingen, blauwe plekken en bij spierpijn.

Kruidenmagie van de zonnebloem is; vruchtbaarheid, wensen, gezondheid en wijsheid

GIFT WEEKEND

Wij dopen graag Black Friday om naar Gift Friday of beter gezegd Gift weekend. Wij geloven in eerlijke prijzen en geven daarom geen hoge kortingen, maar juist iets extra's: een cadeautje. 

Als je vrijdag 25-11 t/m zondag 27-11 iets bestelt uit het assortiment, krijg je een giftset mini zeepjes cadeau. Uit liefde!

De waardering van www.miraclesbystella.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 80 reviews.