Het bijzondere van amandelolie

5 februari 2019
Waarom gebruiken wij Amandel olie -Amygdalus Dulcis Oil- in onze Miracles?

Amandel olie wordt gewonnen uit rauwe amandelen. De zoete amandelolie wordt gewonnen door koude persing.

De olie heeft zijn voordelen te danken aan de royale hoeveelheden enkelvoudig onverzadigde vetzuren, vitamine E, kalium, eiwitten, zink en een aantal andere vitamines en mineralen die het bevat.

Wij gebruiken de zoete amandelolie die gemaakt is van eetbare amandelen. Deze olie wordt veelvuldig gebruikt voor de huid en het haar en ook voor culinaire doeleinden.
De olie is geschikt voor een overgevoelige, droge en ruwe huid.

Het is een goede basis olie. Amandel olie is zeer huidverzorgend en voedend en wordt goed opgenomen in de huid. Amandelolie wordt ook regelmatig voor massage-doeleinden gebruikt. Je kunt het eveneens gebruiken als zonnebrandolie. Een extra voordeel van amandelolie is dat het jeuk remmend werkt.

Het kan in-en uitwendig gebruikt worden.
Het is alleen geschikt voor koude gerechten. Wanneer de olie verhit wordt, gaan alle vitaminen kapot en verliezen de meervoudige onverzadigde vetzuren hun positieve werking.
Als amandelolie ingenomen wordt, stimuleert het een gezonde voortgang van de stofwisseling. Het geeft het eten grotere vochtigheid waardoor het lichaam makkelijker voedingsstoffen kan opnemen.

Amandelolie trekt snel in de huid en is vrijwel reukloos. Daarom is het een klassieker in de natuurcosmetica. Alle huidtypen kunnen amandelolie goed verdragen.

Kruidenmagie van de amandel is; geld, voorspoed, wijsheid.

De waardering van www.miraclesbystella.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 82 reviews.