Blije klanten

Dagelijks ontvangen wij reacties van blije klanten. Net zoals Stella vroeger. Zo ontzettend fijn dat onze Miracles zo goed aanslaan, ook bij de gevoelige huid!

Wat we ook vaak terug horen is dat mensen onze liefde voelen, als ze onze producten gebruiken. Ja dat kan kloppen… dat is ons speciale (niet geheime) ingrediënt!

❤️

De essentie van essentiële oliën

Celesta deelt:

Wist je dat onze Miracles alleen uit de beste pure oliën bestaan? Denk aan zonnebloem-, amandel-, macadamia-, jojoba-, argan-, en kokosolie.

Deze oliën dringen diep in de huid door met een direct voedende werking. Het resultaat is een duidelijk verbeterde en gezondere huid!

Er zitten dus geen minerale oliën in onze pure producten. Die zitten in veel andere cosmetica producten wel: denk aan bijvoorbeeld paraffine, vaseline en mineral oil, zo kun je dat herkennen op de ingrediëntenlijst.

Bij minerale oliën zou je denken dat het goed is voor je huid, maar het een aardolie ingrediënt. In feite is dit een goedkope vulstof in cosmetica. Het sluit de huid af en geeft zelfs huiduitdroging bij langer gebruik.

Het vormt een afsluitend plastic-achtig filmpje op de huid, waarmee het geen voedende werking heeft voor de huid.

Aangezien wij geloven dat alleen werkzame stoffen nuttig en goed zijn in huidverzorging, kiezen wij voor essentiële oliën!

#naturalcosmetics #naturalskincare #puurnatuur #pureverzorging #vegan #essentieel #werkzaam #voedend #dieptewerking #madewithlove #bewustwording #miraclesbystella

Open en transparant

Celesta deelt:

Wist je dat als er 10% natuurlijke grondstoffen in cosmetica zit de fabrikant zijn product al ‘natuurlijk’ mag noemen!
Het is zelfs zo dat deze term helemaal onbeschermd is en dat synthetische producten waar slechts een kleine hoeveelheid van een natuurlijk ingrediënt in is verwerkt er ‘natuurlijk’ op de verpakking staat.

Naar de consument wordt niet open en eerlijk gecommuniceerd wat er nu echt in zit!

Gelukkig zijn wij met Miracles wel open en transparant wat er in onze producten zit!?

Mango olie in Miracles

Celesta deelt:

Wist je dat er heerlijke Mango olie in onze Miracles zit?

Maar waarom Mango olie?
Mango olie wordt uit de zaden van mangovruchten gewonnen. Het ruikt mild & natuurlijk.

Mango olie is wit tot geelachtig van kleur, deze natuurlijke olie behoort tot de niet-drogende oliën en is stroperig van structuur bij kamertemperatuur.

Mango olie is goed houdbaar en wordt niet snel rans. De olie is ideaal om de droge en de uitgedroogde huid te verzorgen, bevordert het regenereren van de weefsels en geeft de huid elasticiteit.

Heerlijk toch?

#naturalcosmetics #pureverzorging #pureskincare #puurnatuur #vegan #mango #regenereren #miraclesbystella #madewithlove

Celesta deelt:

Wist je dat er heerlijke mangoboter in onze Miracles verwerkt is?

Maar waarom Mangoboter?
Mangoboter wordt uit de zaden van mangovruchten gewonnen. Net als andere boters smelt mangoboter ongeveer bij lichaamstemperatuur.

De werking lijkt sterk op die van sheabutter, alleen verspreidt mangoboter beter over de huid en voelt daardoor wat minder vet aan. De mangoboter is ideaal om de droge en de uitgedroogde huid te verzorgen, bevordert het regenereren van de huid en geeft het meer elasticiteit.

Mangoboter is goed houdbaar en houdt de creme lekker smeerbaar!

Heerlijk toch?

#cleanbeautyrevolution #mangoboter #naturalcosmetics #miraclesbystella #youwillloveit #pureverzorging #transparantie

Even terug in de tijd

Judith deelt:

Even terug in de tijd. M’n moeder Stella maakte jarenlang met de hand haar Miracles, op verzoek met bepaalde ingrediënten of juist een extra vette crème. Haar klantenkring groeide gestaag, mensen waren unaniem enthousiast. Zo ontstond het idee om te professionaliseren.

De vlinder ? was toen al het symbool, die stond voor haar eigen ont-popping. Ze koos ervoor op haar 59e om zelfstandig ondernemer te worden, om haar giften met de wereld te delen, waarvan ze lang de waarde niet van inzag. Ze was namelijk het grootste deel van haar leven ziek geweest en niet in staat geweest om te werken.

Ze gaf Reiki, aromatherapie-sessies en ging steeds meer verzorgingsproducten zelf maken, bij gebrek aan pure producten in de winkels. Zo ontstond de Miracles lijn, elke keer als een product lukte naar haar smaak, zag ze dat als een wondertje. En die wondertjes gunde ze iedereen!

Hoe mooi dat ze nu dan ook verkrijgbaar zijn voor iedereen die kiest voor pure zelfzorg!? ❤️

#memories #puurnatuur #pureverzorging #pureskincare #giftsofnature #vegan #eerlijk #transparant #duurzaam #eco #crueltyfree #cleanbeautyrevolution #miraclesbystella #madewithlove

Argan olie in Goede nachtcrème

Celesta deelt:

Wist je dat er in onze Goede nachtcrème Argan olie zit?

Maar wat is arganolie?

Argan olie is een bijzondere, plantaardige olie die gewonnen wordt uit de vruchten van de zeldzame Argania spinosa, ook wel ‘de boom der schoonheid’ genoemd. Tot 15 jaar geleden wist bijna niemand buiten Marokko van het bestaan van arganolie, terwijl Berbervrouwen het ‘Marokkaanse goud’ al vele eeuwen voor hun schoonheid gebruiken.

Waarom kiezen wij voor arganolie in onze nachtcrème?

De hoeveelheid anti-oxidanten in Arganolie, waaronder vitamine E (tocopherol), ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en wordt dan ook een natuurlijke anti-aging genoemd. Daarnaast is arganolie een weldaad voor een droge huid. Het maakt de huid heerlijk zacht en heeft een voedende werking.

#pureverzorging #naturalskincare #vegan #puurnatuur #naturalcosmetics #arganolie #voedend #natuurlijkeverzorhing #eerlijk #duurzaam #transparant #miraclesbystella #madewithlove

Celesta deelt:

Wist je dat er in onze Goede nachtcrème Argan olie zit?

Maar wat is arganolie?

Argan olie is een bijzondere, plantaardige olie die gewonnen wordt uit de vruchten van de zeldzame Argania spinosa, ook wel ‘de boom der schoonheid’ genoemd. Tot 15 jaar geleden wist bijna niemand buiten Marokko van het bestaan van arganolie, terwijl Berbervrouwen het ‘Marokkaanse goud’ al vele eeuwen voor hun schoonheid gebruiken.

Waarom kiezen wij voor arganolie in onze nachtcrème?

De hoeveelheid anti-oxidanten in Arganolie, waaronder vitamine E (tocopherol), ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en wordt dan ook een natuurlijke anti-aging genoemd. Daarnaast is arganolie een weldaad voor een droge huid.
Het maakt de huid heerlijk zacht en heeft een voedende werking.

2022 © Miracles by Stella • Productfotografie: Judith Keessen • KvK 71163352 • BTW-nummer NL858604759.B01
De waardering van www.miraclesbystella.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 143 reviews.