fbpx
vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis cadeauverpakking per product mogelijk niet goed, geld terug - we gaan voor blije klanten gratis verzenden al vanaf € 35,- ook achteraf betalen mogelijk

Ja! Ik wil graag Miraculeus Nieuws ontvangen:

Is liefde voelbaar?

23 april 2020

In cosmetica-land gaat het vaak om de aantallen. Zoveel mogelijk potjes die voor weinig over de toonbank vliegen. Inhoud die zo goedkoop mogelijk geproduceerd wordt.

Jij als consument krijgt makkelijk het gevoel iets goeds te kopen, veelal ingegeven door allerlei mooie plaatjes op de verpakkingen en een zweem van marketing die eco of diervriendelijk uitstraalt. Zo zijn er meerdere merken op de markt die zich voordoen alsof ze puur natuurlijk zijn, maar dat zijn ze allerminst.

Wij bij Miracles by Stella voelen ons geroepen om transparantie te bieden in deze onoverzichtelijke markt. Wij laten graag een ander geluid horen. Liefde!

Stella maakte haar wondertjes, haar Miracles vroeger – zoals je misschien wel eens in een video hebt gezien – met de hand en in haar eigen keuken. Met oprechte aandacht. Met liefde. Dat is in feite ons belangrijkste ingrediënt!

Die liefde zit in haar receptuur en ook in de manier waarop wij dit merk vormgeven. Dit is dus voelbaar als je de Miracles ziet en gebruikt. Alleen al het kopen van deze producten is een daad van liefde voor jezelf en voor je lijf. En dat voel je.

Want je lijf heeft ‘gewoon’ natuurlijke verzorging nodig, zoals dat vroeger volkomen normaal was. Alles wat je nodig hebt, is namelijk aanwezig in de natuur. Wij hebben het alleen wat handzamer voor je gemaakt.

Ga jij voor meer liefde? Voor jezelf, je huid, de wereld?

Ontvang als eerste de nieuwtjes en kortingen als lezer van Miraculeus Nieuws

Volg ons op social media

 

Bel of mail ons gerust

Miracles by Stella BV
Judith Webber – 06-413 69 238
Celesta Handstede – 06-833 28 529‬

Of vul ons contactformulier in