Zijn crèmes speciaal voor de gevoelige huid nodig of niet?

28 april 2020
xx

Ik krijg regelmatig de vraag of de Miracles geschikt zijn voor een gevoelige huid. Deze vraag komt natuurlijk voort uit de vele merken die onderscheid maken in producten voor allerlei verschillende huidtypes. Dat snap ik helemaal.

Ik doe daar bewust niet aan mee, omdat ik geloof dat je beter het zelfregulerend vermogen van je huid aanspreek, dan dat ik een product speciaal voor jouw (huidige) huidtype maak. Dit is net zoiets als iemand een vis geven of iemand leren vissen. Ik ga graag voor duurzaam resultaat. Ofwel producten die je huid helpen herstellen naar haar natuurlijke staat.

Het antwoord is dus: “Ja, de Miracles werken juist erg goed voor de gevoelige en eczeem huid.”

Dit komt mede door de pure oliën, met name de etherische oliën van lavendel & geranium en kruiden extracten van kamille, calendula en groene thee hebben ze een kalmerende, verzorgende en huidherstellende werking op de huid.

Dit in tegenstelling tot chemisch samengestelde crèmes die niets doen voor de huid zelf, behalve een beschermlaagje aanbrengen. Deze crèmes trekken niet of nauwelijks in en als ze dat al doen, dan is dat met synthetische ingrediënten, wat je liever niet in je lijf wil hebben.

Laat de natuur voor je werken! ❤️

Een reactie van een enthousiaste klant van Miracles:

“Ik gebruik sinds een paar weken de nachtcrème , ik heb een zeer gevoelige huid met ook vaak eczeem. Het is een hele fijne nachtcrème, met een heerlijke lavendelgeur, hij werkt erg rustgevend op mijn huid. Ik heb veel minder eczeem sinds ik de Goede Nacht Crème gebruik. Ik kan het iedereen die een gevoelige huid heeft aanraden, je krijgt er zeker geen spijt van.”

De waardering van www.miraclesbystella.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 146 reviews.