fbpx
vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis cadeauverpakking per product mogelijk niet goed, geld terug - we gaan voor blije klanten gratis verzenden al vanaf € 35,- ook achteraf betalen mogelijk

Ja! Ik wil graag Miraculeus Nieuws ontvangen:

Zijn crèmes speciaal voor de gevoelige huid nodig of niet?

28 april 2020

We krijgen regelmatig de vraag of onze Miracles geschikt zijn voor een gevoelige huid. Deze vraag komt natuurlijk voort uit de vele merken die onderscheid maken in producten voor allerlei verschillende huidtypes. Dat snappen wij helemaal.

Wij doen daar bewust niet aan mee, omdat we geloven dat je we beter het zelfregulerend vermogen van je huid aanspreken, dan dat we een product speciaal voor jouw (huidige) huidtype maken. Dit is net zoiets als iemand een vis geven of iemand leren vissen.  Wij gaan graag voor duurzaam resultaat. Ofwel producten die je huid helpen herstellen naar haar natuurlijke staat.

Ons antwoord is dus: “Ja, onze Miracles werken juist erg goed voor de gevoelige en eczeem huid.”

Dit komt mede door de pure oliën, met name de etherische oliën van lavendel & geranium en kruiden extracten van kamille, calendula en groene thee hebben ze een kalmerende, verzorgende en huidherstellende werking op de huid.

Dit in tegenstelling tot chemisch samengestelde crèmes die niets doen voor de huid zelf, behalve een beschermlaagje aanbrengen. Deze crèmes trekken niet of nauwelijks in en als ze dat al doen, dan is dat met synthetische ingrediënten, wat je liever niet in je lijf wil hebben.

Laat de natuur voor je werken! ❤️

Een reactie van een enthousiaste klant van Miracles:

“Ik gebruik sinds een paar weken de nachtcrème , ik heb een zeer gevoelige huid met ook vaak eczeem. Het is een hele fijne nachtcrème, met een heerlijke lavendelgeur, hij werkt erg rustgevend op mijn huid. Ik heb veel minder eczeem sinds ik de Goede Nacht Crème gebruik. Ik kan het iedereen die een gevoelige huid heeft aanraden, je krijgt er zeker geen spijt van.”

Ontvang als eerste de nieuwtjes en kortingen als lezer van Miraculeus Nieuws

Volg ons op social media

 

Bel of mail ons gerust

Miracles by Stella BV
Judith Webber – 06-413 69 238
Celesta Handstede – 06-833 28 529‬

Of vul ons contactformulier in