Oktober 2018

Rubriek STERVROUWEN: Judith Webber

Kandidaat 6/10 – Libelle nummer 40

STERvrouw Judith: “Ons product is écht eerlijk, er komt geen enkel chemisch ingrediënt aan te pas”

Sterke vrouwen die hun Energie inzetten voor Resultaat. Dat zijn Libelle Sterren. Tien weken lang zet Libelle een STER in het zonnetje die met haar bedrijf de wereld een beetje mooier maakt. Judith Webber (1975) doet dit met Miracles by Stella, dat natuurlijke verzorgingsproducten op de markt brengt.

“Mijn moeder heette Stella en zij is Miracles by Stella begonnen. De dag voordat ze vorig jaar kwam te overlijden aan uitgezaaide borstkanker, droeg ze officieel het stokje aan me over. Het voelt heel eervol dat ik haar nalatenschap op deze manier mag voortzetten. Daarmee houd ik haar toch een beetje levend.

Tijdens haar leven hield mijn moeder zich bezig met natuurlijke voeding en verzorgingsproducten. Doordat zij op de reguliere markt geen lekkere natuurlijke crèmes en aluminiumvrije deodorant kon vinden, besloot ze zelf te experimenteren. Zo kwam ze tot een complete natuurlijke lijn van uiteindelijk wel 20 producten., die ze in haar keuken zelf stond te maken. Maar al snel had ze meer dan tweehonderd klanten en kon ze de vraag niet aan. Samen met haar ben ik begonnen alles te professionaliseren en nu zet ik dit voort met mijn compagnon Celesta, die mij naadloos aanvult qua inhoudelijke kennis. Met als gevolg dat de eerste vier producten van de verzorgingslijn, drie crèmes en een deodorant nu op de markt komen.

‘Smeer niets op je huid dat je niet kunt eten’, was mijn moeders motto’. De cosmetica- en voedingsindustrie claimt zo vaak dat producten natuurlijk zijn, maar vaak is dat totaal niet waar. Daar willen Celesta & ik mensen graag bewust van maken. Ons product is echt eerlijk, er komt geen enkel chemisch ingrediënt aan ten pas.

Sinds ik zelf de crèmes gebruik, merk ik dat de conditie van mijn huid verbeterd is. De vette T-zone die ik had is zelfs compleet verdwenen. Ook van klanten krijgen we erg positieve reacties. Als ze huidproblemen hebben, zijn onze producten geregeld de enigen die ze wel kunnen verdragen.

Ik wil het bedrijf het liefst zo groot mogelijk maken en ook internationaal de markt op gaan. Ik ben ongelooflijk trots dat ik zo de liefde van mijn moeder nog verder kan laten reiken, ze heeft haar ziel & zaligheid in deze receptuur gestoken en dat is voelbaar. Ik voeg echt iets van waarde toe aan de wereld op deze manier. Liefde in een potje noem ik het graag”

Bron: Libelle door Merel Brons

PS er kon gestemd worden tot en met 30 november via www.libelle.nl/ster. Op 3 december heeft de uitreiking plaatsgevonden in het Libelle Nieuwscafé in Den Haag onder leiding van Erica Terpstra. Helaas heeft Judith niet gewonnen. Maar zoals Erica zei: “Ieder van jullie is een winnaar, omdat jullie dagelijks de wereld een beetje mooier maken!” En zo is het!

2022 © Miracles by Stella • Productfotografie: Judith Keessen • KvK 71163352 • BTW-nummer NL858604759.B01
De waardering van www.miraclesbystella.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 145 reviews.