Veel mensen smeren wel wat op hun gezicht. Vaak weet je eigenlijk helemaal niet wat. We vertrouwen op de informatie die het merk je geeft… helaas is dat een hoop marketing, er zijn maar weinig cosmeticamerken die volkomen transparant zijn over hun ingrediënten en hun werking.

Want de vraag is natuurlijk: doet het product daadwerkelijk iets voor je?

Wij maken je graag een beetje wijzer. We gaan namelijk voor meer bewustwording op het gebied van (natuurlijke en vegan) huidverzorging en onze slogan is ‘Smeer niets op je huid dat je niet kunt eten’.

De pure plantenoliën die in onze Miracles zitten, hebben samen met de etherische oliën een diepe werking op je huid! Onze natuurlijke crèmes worden snel door de huid opgenomen. Dat merk je direct. Zelfs als je de crème op de bovenkant van je hand uitprobeert, zie je het al. Je huid knapt er meteen zichtbaar van op.

Het voedt en verzorgt de huid diepgaand, zonder dat er een filmlaagje op je huid achterblijft. Dat gebeurt wel bij het gebruik van synthetische en minerale oliën. Het smeert wel, maar doet niks voor de huid. Het trekt namelijk niet in.

Zelfregulerend vermogen

Wij spreken juist graag het zelfregulerend vermogen van je huid aan, onze Miracles zetten haar in werking, zodat je huid zich van binnenuit herstelt. Duurzaam dus. Oneffenheden en droge plekjes verdwijnen, je natuurlijke glow komt omhoog en je huid normaliseert. Zo heb je dus ook geen specifieke crème nodig voor jouw specifieke huid. Ook dat is meestal slechts een marketing-sausje.

Help je huid terug naar haar natuurlijke staat. Ga voor puur natuur uit een potje!

2022 © Miracles by Stella • Productfotografie: Judith Keessen • KvK 71163352 • BTW-nummer NL858604759.B01
De waardering van www.miraclesbystella.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 145 reviews.