Liefdevolle reviews

We gaan natuurlijk voor blije klanten, onder andere deze klanten (m/v) gingen je voor. Bij de producten zelf staan nog meer reviews…

Wat ben ik super blij met deze zeep. Het ruikt heerlijk, je doet er super lang mee, en mijn huid voel lekker zacht en gezond. Het droog je huid niet uit, en is vegan 🥳🥳. En het ziet er mooi uit ook. Echt een aanrader.

Claudia van Dijk

Sommige mensen begrijpen het niet als ik zeg dat ik een huidverzorging wil waar ik blij van word. Ik ben een tijd op zoek geweest. Soms doet het wel zijn werk maar ik werd er niet blij van. Dat ‘blij’ heeft zeker met de geur te maken en met hoe het voelt als ik het aanbreng. En natuurlijk moet het werken. Miracles by Stella tovert iedere keer als ik het gebruik een glimlach op mijn gezicht. Dus ik heb de huidverzorging waar ik blij van word, gevonden.”

Jacqueline van Schooten

“Aangezien ik een zeer gevoelige huid heb ging ik op zoek naar natuurlijke producten zonder chemische toevoegingen. Zodoende kwam ik bij ‘Miracles by Stella’ terecht en ik ben daar nog iedere dag dankbaar voor. Fantastische producten die ik iedereen kan aanbevelen!”

Simone Wijnberg

“Superfijne producten die met liefde gemaakt zijn en als liefde voor mezelf aanvoelen. Echt de moeite waard om jezelf dit te gunnen. Het is de enige deo die bij mij haar werk goed doet. En Stella is geweldig, super klantvriendelijk en altijd meedenkend. Dank je wel voor je mooie creatie, Stella.”

Nadine Schartz

100% natuurlijke en vegan huidverzorging en haarverzorging
65 + natuurlijke huidverzorging

“Pure voedende producten waarvan we merken dat ze met hart en ziel gemaakt zijn.”

Vincent Voorduin

“De Frisse Dag deodorantsticks zijn in 1 woord geweldig. Ik gebruik ze al jaren voor al mijn entertainers. Daarbij was Stella een fantastische dame dus ik gun haar prachtige producten alle vindbaarheid en zichtbaarheid.”

Myra de Groot Entertainment

“Al jaren was ik op zoek naar de ideale natuurlijke deodorant. Van alles geprobeerd, zonder het gewenste resultaat. Of het product was niet effectief of ik kreeg er huiduitslag van. De Frisse Dag Deo van Miracles by Stella gebruik ik nu inmiddels al een paar jaar en ik wil niets anders meer. Aanrader! Dank je wel Stella.”

Josje de Klerk

“‘Gewoon eens proberen’ dacht ik toen Stella me haar Frisse Dag Deo liet testen. Ik begon, het werkte fijn en makkelijk en wat deed ik er lang mee! Eigenlijk ben ik me pas daarna gaan verdiepen in het verhaal en de mooie gedachte achter de producten. Als je het niet kan eten, kun je het dan wel op je huid smeren? Ik liep eens door mijn badkamer en zag dat het wel een scheikundelokaal leek. Dat kon mooier, beter, fijner en vooral gezonder. Ik was om en blijf bestellen. Ik ben blij dat haar motto levend blijft en raad Stella’s Miracles iedereen aan.”

Michiel Cobben

“Al sinds een paar jaar gebruik ik de Frisse Dag deodorantsticks, deze zijn in een woord geweldig! Nooit meer last van transpiratielucht!”

Mika de Jong

“Heerlijke, eerlijke, natuurlijke producten! Erg fijn in gebruik en met liefde gemaakt!”

Annemarie Arends

“Met de pure producten alias wonderen van Stella weet ik dat ik iets goeds en betrouwbaars heb. Haar lijfspreuk zal me altijd bijblijven: “Smeer niets op je huid dat je niet zou durven/kunnen eten!” Aanvankelijk werden ze lange tijd door Stella zelf met persoonlijke aandacht en zorg in haar keurige keuken bereid. Stella kon haar bedrijvigheid gelukkig op een heel natuurlijke manier overdragen aan Judith, die gedreven wordt door dezelfde kernwaarden en die ze samen met haar team uitdraagt. Wie Judith kent, die weet dat ze gaat en staat voor puurheid, bewuste keuzes en verbinding. Een betere productgarantie kan ik me nauwelijks wensen. Producten die ik iedereen gun. Stella, in liefdevolle, voortlevende gedachtenis, mede door al jouw Miracles (inclusief Judith), dank je wel!”

Patrick de Vrij

100% natuurlijke deodorant zonder aluminium meukvrij

“Ik heb diverse producten van Stella gebruikt; de Stralende Lach Pasta, de Pluk de Dag Crème en de gezichtsreiniger. Daarbij kreeg ik er van Stella ook een monstertje voor Goede Nacht Crème bij. Allemaal heerlijk en eerlijke producten, zeker een aanrader. Ik ben ze bij haar op gaan halen, wat een lieve vrouw en wat een passie voor waar ze mee bezig was. Met zoveel liefde gemaakt, dank je wel!”

Ivonne Hoogervorst

“De eerste deodorant waar ik tegen kan! Ik krijg geen uitslag, het voelt aangenaam op de huid en de Frisse Dag deodorant heeft een fijne geur. Een tevreden klant dus.”

Margriet van der Horst

“Ik heb de deodorant geprobeerd en vind hem ‘ziek goed’. Ik zweette niet en rook niets. Ook vind ik het fijn dat ik ook geen deo-luchtje ruik. Ik ben blij!”

Julia (17)

“De Pluk de Dagcrème is echt super. Ik gebruik al 30 jaar lang alleen natuurlijke producten. Deze gezonde crème is echt zalig en een ontdekking. Ik heb rode adertjes bij mijn wangen en een gemengde rijpere huid. Door deze crème is mijn huid tot rust gekomen en ziet ie er stralend uit.”

Simonetta

2022 © Miracles by Stella • Productfotografie: Judith Keessen • KvK 71163352 • BTW-nummer NL858604759.B01
De waardering van www.miraclesbystella.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 146 reviews.