natuurlijke bodybar lavendel

Terugvettende zeep, wat is dat nu weer?

Terugvettend betekent dat de zeep vol zit met gezonde – 100% natuurlijke en biologisch geteelde – oliën – die je huid niet uitdrogen. De huideigen vetten worden niet aangetast, zoals bij normale zepen. Er wordt juist laagje olie aan de huid toegevoegd. Dit type zeep is wordt ook wel superfat genoemd. Superfat zepen zijn enorm in opkomst. Best begrijpelijk, vanwege de hoog verzorgende eigenschappen.

Reinigend én verzorgend

Miracles by Stella heeft natuurlijk als basis het gebruik van essentiële oliën en daarom zochten we naar een manier om zepen te produceren met optimale werking. Alle ingrediënten die worden verwerkt in onze zepen zijn ‘koud verwerkt’. Juist door de ingrediënten niet te verwarmen blijven alle werkstoffen optimaal behouden. Op basis van deze techniek is het ons gelukt om een shampoo én een zeep voor het hele lichaam te ontwikkelen die niet alleen reinigend werken, maar die de (hoofd)huid en het haar verzorgen én ook nog eens heerlijk geuren. De Lieve Lijf Zeep ruikt naar lavendel en de Heerlijke Haar Zeep naar fris citroengras.

Natuurlijk schuim

Opvallend aan de zepen van Miracles by Stella is dat ze zo fijn schuimen, want alhoewel schuim door de consument wordt ervaren als ‘luxe’, wijst schuim meestal op het gebruik van synthetische stoffen. Bij de zepen van Miracles by Stella is dit zeker niet het geval. De zeep geeft een weldadig schuim af tijdens het gebruik, doordat is gekozen voor een specifieke combinatie van natuurlijke, essentiële oliën.

Liefde voor jezelf en de planeet

Onze zepen zijn duurzaam verpakt in composteerbaar vetvrij papier. Dit papier zorgt ervoor dat de kwaliteit van de oliën en de zepen in uitstekende staat blijven. Het gebruik van elk stuk zeep staat gelijk aan de inhoud van vijf (!) flessen douchegel of shampoo. Zo voorkomt de zeep het weggooien van heel wat plastic en verbruik van liters water. Zo draag je ook nog eens bij aan de planeet met het gebruik van jouw zeep. Hoe mooi is dat?

2022 © Miracles by Stella • Productfotografie: Judith Keessen • KvK 71163352 • BTW-nummer NL858604759.B01
De waardering van www.miraclesbystella.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 143 reviews.