Wat doet natuurlijke huidverzorging voor je huid?

Veel mensen smeren wel wat op hun gezicht. Vaak weet je eigenlijk helemaal niet wat. We vertrouwen op de informatie die het merk je geeft… helaas is dat een hoop marketing, er zijn maar weinig cosmeticamerken die volkomen transparant zijn over hun ingrediënten en hun werking.

Geen microplastic- beat the microbead

Wij zeggen NEE tegen microplastics

Er wordt helaas in cosmetica-land nog steeds meer waarde gehecht aan smeerbaarheid dan aan hoe goed een product werkelijk voor je is… en voor het milieu. We delen daarom graag wat informatie met je over hoe je microplastic kunt herkennen en voorkomen.

Is liefde voelbaar?

In cosmetica-land gaat het vaak om de aantallen. Zoveel mogelijk potjes die voor weinig over de toonbank vliegen. Inhoud die zo goedkoop mogelijk geproduceerd wordt.

Jij als consument krijgt makkelijk het gevoel iets goeds te kopen, veelal ingegeven door allerlei mooie plaatjes op de verpakkingen en een zweem van marketing die eco of diervriendelijk uitstraalt. Zo zijn er meerdere merken op de markt die zich voordoen alsof ze puur natuurlijk zijn, maar dat zijn ze allerminst.

Wij bij Miracles by Stella voelen ons geroepen om transparantie te bieden in deze onoverzichtelijke markt. Wij laten graag een ander geluid horen. Liefde!

Stella maakte haar wondertjes, haar Miracles vroeger – zoals je misschien wel eens in een video hebt gezien – met de hand en in haar eigen keuken. Met oprechte aandacht. Met liefde. Dat is in feite ons belangrijkste ingrediënt!

Die liefde zit in haar receptuur en ook in de manier waarop wij dit merk vormgeven. Dit is dus voelbaar als je de Miracles ziet en gebruikt. Alleen al het kopen van deze producten is een daad van liefde voor jezelf en voor je lijf. En dat voel je.

Want je lijf heeft ‘gewoon’ natuurlijke verzorging nodig, zoals dat vroeger volkomen normaal was. Alles wat je nodig hebt, is namelijk aanwezig in de natuur. Wij hebben het alleen wat handzamer voor je gemaakt.

Ga jij voor meer liefde? Voor jezelf, je huid, de wereld?

Wil je op verpakkingen besparen?

Wist je dat je met onze Miracles wel 4 tot 6 maanden kunt doen? Super duurzaam dus, want je verbruikt heel wat minder verpakkingsmateriaal op deze manier. En aangezien we ook al geen omdoosjes en bijsluiters gebruiken (zoals vele andere merken) bespaar je met onze Miracles het milieu onnodig veel ballast. Mooi toch?

Heb je enig idee hoeveel je al weggooit met de doosjes die om de producten heen zitten? Teveel vinden wij… daarom doen wij er niet aan!

Veel mensen kopen elke maand gewoon weer een nieuwe dag-, nachtcrème of deodorant, zonder stil te staan bij de effecten hiervan voor het milieu. Al die verpakkingen, al die omdoosjes, al die bijsluiters, die belanden allemaal op de afvalberg. Dat kan ook anders…

We willen graag een zo klein mogelijke voetafdruk achterlaten. Zelfs onze cadeaudoos hebben we zo mooi laten maken dat zij herbruikbaar is, om bijvoorbeeld je dierbare spullen in op te bergen. Dat is liefdevol voor jou én de natuur!

We weten het: onze Miracles zijn niet goedkoop, we vallen niet in het Kruidvat segment. Dat heeft een goede reden. Naast dat ze bomvol zoveel mogelijk biologisch geteelde natuurlijke (en vegan) ingrediënten zitten… zijn wij gericht op duurzaamheid.

De duurzaamheid van ons merk hebben we in alles doorgevoerd. Voor de verpakkingen hebben we gekozen voor polypropeen vanwege de goede reclyclebaarheid, beter zelfs dan glas. Ook hebben we gezorgd dat je onze producten helemaal op kunt gebruiken, ze zijn heel zuinig in gebruik, omdat je niets verspilt.

Zowel de airless dispensers als de deodorantstick zorgen daarvoor! Zo hoef je (als je de aanbevolen hoeveelheid gebruikt) in 6 maanden tijd maar 1 product van ons merk te gebruiken ten opzichte van 4-6 van andere merken. Dat scheelt een boel afval!

En zo gaat onze liefde voor de aarde samen met liefde voor jezelf & je lijf!

Spread the love! ❤️

Missie-gedreven cosmetica

In deze video van Judith deelt zij de missie van haar moeder Stella, de initiator van Miracles by Stella. Want dit merk is niet zomaar een nieuw cosmetica-merk, nee we hebben een missie.

De lange versie van deze video is te zien op ons YouTube kanaal – abonneer je gerust en mis niks!

We laten op ons YouTube kanaal graag ook iets van ons zelf zien, omdat onze business super-persoonlijk is en we graag willen dat je ook ons leert kennen en niet alleen onze producten. Wij zijn ons merk tenslotte ❤️

Unisex cosmetica, bestaat dat?

Wij krijgen geregeld de vraag of onze Miracles voor mannen of vrouwen zijn. Dat snappen wij best met die leuke vlindertjes in ons logo ?

Het goeie nieuws is: Miracles is unisex, alle producten zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Voor jong en oud. De geuren van alle Miracles zijn neutraal. Dat hebben we expres gedaan, we maken geen onderscheid, niet in huidtypes en niet in geur. We houden van insluiten in plaats van uitsluiten.

Stella had veel mannelijke klanten en dat is zo gebleven. Met name de Frisse Dag Deodorant is populair onder mannen valt ons op. Begrijpelijk want hij werkt als een trein en dat wil je natuurlijk ook van een deodorant! Maar ook de crèmes worden door mannen gebruikt, vaak ‘gestolen’ uit het badkamerkastje…

Wist je trouwens dat onze deodorant ook onder pubers heel goed ontvangen wordt! “Ziek goed” is hij wel genoemd. En als je een beetje pubertaal spreekt, dan weet je dat dat héél goed is!

 

2022 © Miracles by Stella • Productfotografie: Judith Keessen • KvK 71163352 • BTW-nummer NL858604759.B01
De waardering van www.miraclesbystella.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 146 reviews.